Treasure Monkey – „Să rămânem curioşi”

Avand ca slogan „Sa Ramanem Curiosi”, podcastul Treasure Monkey cu Madame Fournier este un proiect de suflet, un canal zglobiu născut din pasiunea de a umple universul copiilor cu povești rostite frumos, multă poezie și un strop de fantezie.

Podcastul aplauda si imbratiseaza autori romani, dar si internationali, clasici, dar si contemporani, atat in limba romania, cat si in limba engleza si franceza. Parte din episoadele podcastului desfata publicul cu compunerile proprii ale realizatoarei, Alina Fournier, sub „numele de scena” Madame Fournier. „Fiind o mama dedicată, si pasionata de lectura, am petrecut multe momente citindu-i fiului meu o selecție vastă de cărți pentru copii.
Așa am ințeles că natura înzestrează copilul cu semințe gata să încolțească și ele pot deveni un bun al omului numai prin educație. Dacă aceste „semințele” sunt stimulate jucăuș si melodic, va crește o tulpină din care se vor desprinde frunze, flori si fructe. O adevarată bogație!
Asa a luat viata… cu blandete si caldură… acest mediu virtual favorabil “încolțirii”, si sper ca ideea mea sa mangaie urechiusele multor ascultatori. „

Deloc intamplator, seria podcast Treasure Monkey a fost lansata pe 1 Iunie 2018, cadoul perfect pentru toti copiii, iar podcastului vine in intampinarea ascultatorilor pe 11 platforme online, abonarea la noutatile Treasure Monkey facandu-se astfel cu multa usurinta.

La aproape 4 luni de la lansare, podcastul serveste 27 de episode intre aproximativ 7 si 20 de minte, plus Episodul Zero – Introductiv si Extra – Despre Madame Fournier.

Treasure Monkey cu Madame Fournier e de gasit si pe Facebook, aici, iar de ascultat se poate utilizand urmatoarele platforme online: ANCHOR  / APPLE PODCATS / GOOGLE PODCASTS  / SPOTIFY / BREAKER / CASTBOX / OVERCAST / POCKET CASTS / PODBEAN RADIO PUBLIC / STITCHER

Treasure Monkey cu Madame Fournier este pe 30 septembrie parte din Ziua Internationala a Podcastului.