Temeri pentru acasa – Podcast despre frici și anxietăți cotidiene

Fricile. Poți să le porți cu tine zi de zi, să le bagi sub preș o viață întreagă, să le lași să-ți pună piedici la orice pas sau să le aduni într-un podcast în care să faci haz de necazul lor.

Temeri pentru acasă este un podcast despre frici și anxietăți cotidiene. Fiecare episod are o misiune clară: nu să sperie, ci să vorbească despre frici tabu dintr-un unghi amuzant, până când ele devin o glumă bună de împărtășit cu prietenii, familia sau colegii. Principiul e simplu: am o frică, îmi fac curaj să o verbalizez și o întorc pe toate părțile până, în cel mai fericit caz, dispare.

Independent, fără a avea un scop comercial, podcastul este produs și prezentat de Alice Mihalache, copywriter de mai bine de 6 ani. În publicitate nu duci niciodată lipsă de proiecte, dar oricât te-ai atașa de ele, nu sunt personale în totalitate. Așa că Temeri pentru acasă a fost lansat în ultima lună din 2017, tocmai din teama ca nu cumva să mai treacă un an fără ca măcar una dintre ideile puse pe foaie să nu fie duse la bun sfârșit.

Frica de avion a devenit o glumă macabră după ce a fost discutată 30 de minute într-un interviu cu 3 publicitare speriate de zbor.

Frica de momentul în care primești sau dăruiești un cadou îndoielnic de Crăciun a spart gheața în perioada cu Secret Santa.

Frica de momentele în care ești neepilată a ajuns la urechile fetelor ca o încurajare, iar la urechile băieților ca o mirare.

Frica de un like dat din greșeală, fix atunci când stalk-uiești pe cineva, pe Facebook sau Instagram, a mai relaxat un pic micul detectiv din fiecare.

Mai multe despre frici pe http://www.soundcloud.com/temeripentruacasa.
Identitate vizuală a fost realizată de Roxana Niță
Podcastul este produs, prezentat și editat de Alice Mihalache
Facebook: https://www.facebook.com/temeripentruacasa/

Seria podcast „Temeri pentru acasa” va fi difuzata pe 30 septembrie 2018, in cadrul evenimentului Ziua Internationala a Podcastului.