Răzleții – Așteptări înalte vs. realități pitice

Mai știi momentul ăla de la 18 ani când se termină liceul și toată familia se așteaptă să știi ce o să faci pentru tot restul vieții? Sau momentul ăla când se termină facultatea și toată lumea așteaptă să faci lucruri mărețe? Mai știi cât de nesigur arăta totul și cât de multe întrebări îți puneai?

„Răzleții” este despre momentul ăla în viață când trebuie să decidem ce vom face când vom fi mari. Este o poveste despre noi și colegii noștri de școală și de muncă și despre încercările noastre de a ne găsi calea.

Încă din episodul pilot, Răzleții pune în discuție terminarea facultății însoțită de o gramadă de întrebări existențiale, întretăieri de drumuri posibile şi zeci de sfaturi de la oameni care cred că au deja răspunsurile pe care le cauți. Ascultă mai jos episodul pilot din „Răzleții”, cu Ale (foto), care termină o facultate de jurnalism în două săptămâni, dar nu este atât de sigură dacă ăsta e domeniul în care vrea să rămână.

În episodul 5, Flavius vorbește despre curajul de a încerca lucruri noi, despre confuzia de la 18 ani și despre libertate.

În episodul 10, Oana vorbește despre ce înseamnă să fii sincer cu tine, dar și despre cum o pasiune îți poate face rău la un moment dat.

Iar din episodul 13, începe seria dedicată recapitulării și lecțiilor învățate din Răzleții.
Povestea continuă, chiar dacă uneori nu suntem siguri de alegerile pe care le facem sau pe drumurile pe care pornim.

Identitate vizuală: Oana Barbonie
Tema muzicală: Nicu Mihai

„Răzleții” este despre confuzii și frici, și despre cum reușim să trecem peste ele, un podcast produs de revista DoR, podcast de găsit pe YouTube, SoundCloud sau în aplicația preferată de podcasting. Asculta „Răzleții”, aici: https://www.decatorevista.ro/arhiva/podcast/#razletii sau pe 30 septembrie 2018, de Ziua Internationala a Podcastului.