Cinema for the Ears – „Pentru materia cenușie, filme pentru oameni ocupați și curioși”

„Am creeat Cinema for the Ears, pornind chiar de la numele seriei, pentru a dezvălui puterea pe care alte podcasturi o au asupra mea. Formatul audio pe care îl practic are în centru ideile, iubirea supremă pentru muzică și sunet și mai are un ingredient – trebuie să mă atragă magnetic subiectul. Construiesc de la interviuri muzicale la programe complexe (social-politice) cu studenți sau proaspăt absolvenți din diverse țări, până la podcasturi dedicate unor festivaluri unice în România. Mă pasionează alchimia sonoră și sunt absolut convins că sunetul este un mediu mult mai ofertant și mai provocator ca imaginea. Imaginația mea se încinge când ascult un material audio bine editat și cu content solid – aproape că îmi simt sinapsele activându-se și luând foc!”

În următorul podcast produs de George Durbălău, Rebecca Grossi surprinde imaginea politicii româneşti  analizând modul în care lucrurile s-au schimbat (sau nu) după Revoluția din 1989. Acest podcast reprezintă o altă importantă mărturie despre realitățile românești, aşa cum au fost ele surprinse şi înţelese de o tânără studentă în vârsta de 20 de ani.

„Cinema pentru urechi, pentru materia cenușie, filme pentru oameni ocupați și curioși. Aventura mea este la început și îi intuiesc deliciile ce urmează să mi le ofere.”

Asculta „Cinema for the Ears” si pastreaza contactul cu George Durbălău accesand urmatoarele legaturi:   https://www.mixcloud.com/georgedurbalau/https://www.facebook.com/earcinema/ și pe https://www.facebook.com/ro.alternativ/!”

„Cinema for the Ears” este pe 30 septembrie 2018 parte din Ziua Internationala a Podcastului.