Ceva Mărunt – Pentru că iubim comedia

Seria podcast cu Toma Alexandru și Sergiu Floroaia, cuprinde sketch-uri scurte tot cu ei, dar și cu Paul, Geo și Larisa. Și din când în când câte un stand-up comedy.  Pentru necunoscatori, Proiectul „Ceva Mărunt” a fost creat de Toma Alexandru și Sergiu Floroaia împreună cu Paul Alexandru și Dan Crisan prin 2008.

În 2011 lansau primul volum din seria „Ceva Mărunt”, volum ce conține, pe lângă o colecție de comicuri prezentate online și câteva desene realizate exclusiv pentru ediția tiparită. „Recenziile, atât venite din partea autorilor înșiși, cât și din partea mamelor lor, au fost, în mare parte, pozitive.”

Din 5 octombrie, „Cevamărunt” e parte din Comics Club.
„Ei bine, pe 5 octombrie avem lansarea clubului nostru de comedie, dacă totul merge conform planului și nu avem parte de evenimente de „forță majoră”. Vreo tornadă, vreun cutremur sau vreun album nou de la Tudor Chirilă.

„Comics Club a luat naștere din dorința noastră de a avea un loc de casă unde să avem constant teama că ne știe lumea glumele. Ne dorim ca acest club să fie un spațiu primitor pentru iubitorii (plătitori) de comedie.
Ne-am coagulat ca grup scriind pentru emisiunea “Show de seară“. Acum suntem nedespărțiți, mergem și la baie împreună, mai puțin Toma care încă se încăpățânează să folosească toaleta femeilor. Ne completăm reciproc: Cristi nu are păr, Sergiu are păr lung, Toma nu are înălțime, Sorin are înălțime în ciuda cocoașei. Dacă din puterile noastre combinate s-ar întrupa Captain Planet, acesta ar fi chelios, un pic bâlbâit, i-ar fi frică să zboare și ar avea o colecție de bile colorate. Lăsând gluma la o parte, facem toți stand-up deja de mulți ani, încercăm să scriem material nou constant și facem tot ce ne stă în putință să iasă show-ul bine. Cristi chiar e dispus să se dezbrace pentru asta. Toate pentru că iubim comedia.”

Seria podcast „Ceva Mărunt” poate fi urmarită pe Youtube sau Soundcloud iar de pe Facebook aflati alte noutati in format text + poze. „Ceva Mărunt este pe 30 septembrie 2018 parte din Ziua Internationala a Podcastului.