Tabăra TV de la Cheile Râșnoavei, locul în care copilul tău are ocazia să învețe lucruri noi și să-și dezvolte abilitățile de comunicare și vorbire prin diferite metode și tehnici.

Tabăra TV pentru copii este locul în care copilul tău are ocazia să învețe lucruri noi și să-și dezvolte abilitățile de comunicare și vorbire prin diferite metode și tehnici. Vor învăța de ce este importantă dicția pentru o comunicare eficientă și o exprimare liberă, cum se realizează un reportaj, care este poziția în fața unei camere. De asemenea, prin atelierele de actorie își vor antrena atenția distributivă, concentrarea, ritmul și vor lucra cu imaginația, se vor pune în diferite situații și vor interpreta personaje.

Pe parcursul taberei, copiii trec prin activități de dicție, actorie, televiziune, radio, activități sportive, pictură, drumeții și, desigur, distracție și voie bună. Vor fi realizate filmări cu fiecare copil la activitățile de televiziune și actorie și înregistrări audio la orele de radio.

Staff-ul este format din 9 persoane adulte care îi vor supraveghea în permanență pe cei mici. În echipa Dicție.ro se află:

Carmen Ivanov – trainer de dicție, radio și televiziune (PRO TV)
Carmen Ivanov este trainer de dicție la PRO TV, doctorand SNSPA în Comunicare și este unul dintre cei mai cunoscuți traineri de dicție din România, a antrenat peste 12.000 de persoane în ultimii 15 ani pe zona de dicție, voice over și public speaking. Carmen Ivanov este trainer acreditat ANC (CNFPA) și a vorbit peste 10.000 de ore în faţa microfonului de radio şi cel puţin 50% din vremea asta a dedicat-o știrilor. Este prezentă săptămânal în FM la Radio TANĂNANA unde are propria emisiune de infotainment.

Alexandru Burlacu – manager general Dicție.ro
Alexandru este managerul general al Dicție.ro și a condus mai multe companii unde a reușit să coordoneze mai multe direcții de activitate concomitent pentru a atinge obiectivele finale. Este trainer acreditat CNFPA, a predat în cadrul mai multor programe menite să contribuie la perfecţionarea tehnicii lecturii la microfon a jurnaliştilor români. În prezent este trainer al Dicție.ro.

Ion Alexandru – trainer știri TV (PRO TV)
Ion Alexandru este comentator, voice over, prezentator și producător de știri la PROTV. A fost în ultimii ani vocea celor mai importante meciuri din Champions League și Europa League. În plus, Ion Alexandru a fost în echipa de comentatori de la Euro 2016. Ion este voice over al știrilor din sport de la PROTV din 2006, dar și a mai multor emisiuni difuzate în ultimii 12 ani la Sport.ro, acum Pro X.

Dan Baltag – actor
Dan Baltag este actor și absolvent al cursurilor de la dicție.ro. Este trainer de actorie și dicție pentru copii, atât pe partea artistică, cât și pe partea de dezvoltare personală. Lucrează cu emoțiile și cu mijloacele necesare pentru a avea o comunicare cât mai eficientă și asertivă. Este familiarizat cu scena, publicul, asumarea sarcinilor/rolurilor și are experiență nu numai în ceea ce privește interacțiunile și disciplina, ci și lucrul cu cei mici, exersarea imaginației, dicția și conversația. În prezent, este masterand la UNTAC, secția Art Therapy – Psihodramă.

Dumitru Georgescu – actor
Dumitru Georgescu este trainer de actorie la Școala TV pentru copii Dicție.ro. De asemenea, susține orele de actorie în cadrul Taberelor TV Dicție.ro și în cadrul Summer School Dicție.ro. În 2013 câștigă la Cluj, premiul pentru debut la Festivalul Internaţional al Teatrelor de Păpuși și Marionete „Puck”, tot în 2013 câștigă la Costinești, premiul pentru cel mai bun actor la Gala Tânărului Actor Hop, iar în 2015 premiul pentru cel mai bun actor la Audiția Națională, organizată de UNATC București. Dumitru Georgescu absolvent al Facultății de Teatru din cadrul Universității Naționale „George Enescu”, Iași (2010) și absolvent al Școlii de Televiziune Tudor Vornicu, București (2009).

In echipa Dictie.ro se află și Cristian Andrei – foto/video (Digi 24), Alexandra Oglean – (supraveghetor) sau Irina Constantin (trainer de dicție).

Tabăra TV – Foto: Cristian Andrei

Prima tabăra se încheie pe 11 ianuarie, fiind singura organizată iarna. Urmeaza apoi o reîntâlnire cu Tabara TV în 15 – 21 iunie, 29 – 5 iulie, 13 – 19 iulie și 27 iulie – 3 august 2020.

Tabăra TV are loc la Cheile Râșnoavei, în județul Brașov. Pentru a rezerva un loc în Tabăra TV trebuie efectuată înscrierea și achitat un avans de 350 de lei nerambursabil. Costul total al taberei este de 1900 de lei.

Pentru inscrieri și informații suplimentare, vizitati Tabăra TV online, aici: https://www.dictie.ro/tabara-tv/