Mastering the Music Business - Conference & Showcase Festival va invită și în 2020 la workshop-uri, conferințe, sesiuni de audiții și concerte live, totul în perioada 17 - 19 martie 2019, evenimentul fiind găzduit de Hotel Caro și Club Expirat Halele Carol din București.

Mastering the Music Business a fost fondat de Anca Lupeș în 2016, conferința adresându-se muzicienilor și profesioniștilor din industria muzicală. Evenimentul reprezintă un punct de întâlnire în care artiști din toate genurile muzicale vor avea ocazia să se cunoască și să stea de vorba cu profesioniști locali și internaționali de succes, dar și cu alți artiști din toate colțurile lumii. Producători ai industriei muzicale globale și bookeri ai unor festivaluri de succes la nivel european, sunt invitați la București pentru a întâlni și asculta trupe debutante românești și internaționale care doresc să-și prezinte noile show-uri live în fața unui auditoriu specializat, în cadrul MMB Showcase Festival.

Mastering the Music Business – Conference & Showcase Festival va invită și în 2020 la workshop-uri, conferințe, sesiuni de audiții și concerte live, totul în perioada 17 – 19 martie 2019, evenimentul fiind găzduit de Hotel Caro și Club Expirat Halele Carol din București.

Mastering The Music Business 2020

Printre speakerii MMB2020:
Kadar Tamás – lucrează în sectorul industriilor creative de 20 de ani. În 2011 s-a alăturat echipei Sziget ca CEO, iar acum coordonează toate activitățile Sziget Cultural Management, inclusiv toate evenimentele, festivalurile si alte evenimente majore ale Sziget group.

Peter Smidt – fondatorul și directorul creativ al celui mai important festival de showcase la nivel european – EuroSonic Noorderslag. Peter Smidt împreună cu echipa sa organizează festivaluri precum Amsterdam Dance Event, Buma Beats, InJAZZ conference, The Buma Awards, Music in Motion și multe alte evenimente pentru a promova repertoriul olandez în interiorul și în afara granițelor.

Irina Rimes – cel mai tânăr jurat de la Vocea României, s-a bucurat de un real succes încă de la lansarea din 2016. Este singurul artist român care a lansat un proiect unic: prima trilogie muzicală. “Iubiri secrete”, inspirată din experiențele personale ale artistei. A scris piese pentru artiști precum: Inna, Antonia, Raluka, Andra, Alina Eremia. Irina Rimes s-a remarcat și prin lansarea primului album vizual din Romania, “Despre El”, urmat de albumul-carte “Cosmos”, ilustrat cu poezii originale și vândut integral la doar câteva zile după apariția pe piață.

Evan Murray – un nume recunoscut în Canada, fiind un promotor de trupe și creator de conexiuni în industria muzicală pentru acestea, dar și ca booker. A reușit să construiască o vastă rețea de contacte în industria muzicală internațională și a creat un festival de showcase care a a găzduit artiști din Canada, USA, Suedia, Germania, Portugalia etc. După succesul acestui eveniment a reușit să coordoneze mai multe trupe pe care le-a inclus în festivaluri mari din întreaga lume.

Gordon Masson este jurnalist de mai bine de 30 de ani, iar în ultimii 19 s-a specializat în industrie muzicală, fiind editor al prestigioasei publicații pentru industria muzicală IQ Magazine. Gordon revine cu bucurie pentru a doua oara la Mastering The Music Business.

Kees van Weijen are o experiență de peste 40 de ani în domeniul industriei de entertainment. A lucrat cu artiști precum Elto John, Bon Jovi, Andreea Bocelli, Tiesto sau Armin van Buuren. În prezent Kees van Weijen este președintele asociației caselor de discuri independente care își propune să crească acest sector și să promoveze diversitatea culturală.

Jake Beaumont-Nesbitt este reprezentant al International Managers Forum- organizație care aduce împreună artiști și asociații din peste 50 de țări, pentru a discuta oportunitățile de promovare a tinerilor talentați din întreaga lume.

Pentru a ajunge la ediția 2020 a Mastering The Music Business e bine să vă luați din timp bilet:

MMB Presale Conference 149 RON
Biletul asigura accesul la toate activitatile conferintei din 18 si 19 martie si la toate serile de MMB Showcase Festival (17-19 martie) din club Expirat.

MMB Presale Workshop 149 RON
Biletul asigura accesul doar la workshop-urile din 17 martie 2020 si la MMB Showcase Festival (17-19 martie) din Club Expirat.

MMB Presale All Access 199 RON
Biletul garanteaza accesul la toate activitatile MMB2020 (17-19 martie) inclusiv MMB Showcase Festival din Club Expirat.

Achiziționează bilete, aici. Amănunte suplimentare: https://masteringthemusicbusiness.ro/