În 2020, cea mai importantă conferință dedicată radioului ajunge în Portugalia, în perioada 29 - 31 martie. 

În 2020, cea mai importantă conferință dedicată radioului ajunge în Portugalia, în perioada 29 – 31 martie. 

Sursa foto: Radiodays Europe

Lisabona este a doua cea mai veche capitală a Europei, după Atena, casă pentru cei mai mari exploratori ai lumii, dacă amintim aici de Vasco da Gama sau Magellan. Un oraș mondial prin prisma experiențelor cu care au revenit acasă exploratorii săi. Având acestă poveste în gând, organizatorii evenimentului din acest an, speră ca prim speakerii invitați, să ilustreze atât un portret al radioului de astazi, dar mai ales, să înteleagă împreună evoluția în viitor a acestei platforme media.

Evenimentul de anul aceasta este organizat în parteneriat cu radioteleviziunea portugheza RTP. Fondatorul și directorul general al Radiodays Europe, Anders Held: „Pentru această a 11-a ediție a Radiodays Europe, ne deplasăm spre sud pe piata radio din Portugalia. Conținutul, speakerii, viitorul radioului, continuă să reprezinte nucleul Radiodays Europe, și anul aceasta, la Lisabona.”

Radiodays Europe va avea un important spațiu expozițional dedicat celor care vor să-și promoveze compania, mărcile, produsele, sau serviciile în domeniul media. La ediția precedentă au fost peste 60 de expozanți, Radiodays Europe reprezentând pentru aceștia locul perfect pentru a construi relații, a cunoaște potențiali clienți și colaboratori în sectorul radio și audio.

Despre speakerii invitați la Lisabona, evenimentele și prezentările anunțate, aflați amănunte aici https://www.radiodayseurope.com/lisbon-2020-0