Matthew Postgate este in prezent directorul tehnic și de produs al BBC.

În calitate de Chief Technology & Product Officer, Matthew Postgate este responsabil pentru tehnologia și sistemele implementate de BBC. Înainte de rolul său actual în cadrul organizației, Matthew a fost Controller, parte din echipa de Research & Development a BBC, echipa care a lansat BBC iPlayer. A fost responsabil de sectiunea BBC mobile. Matthew Postgate este unul dintre invitatii editiei de anul acesta a Techsylvania.

Pentru al șaselea an consecutiv, Techsylvania aduce în premieră în România nume importante precum: Ion Stoica, co-inițiatorul Apache Spark și co–fondatorul Databricks, o companie evaluată la 2,7 miliarde de dolari, cu clienți precum HP și Shell; Ajey Gore, CTO al Go-Jek, una dintre cele mai mari companii din Asia axată pe ride-sharing, logistică și plăți online și evaluată la 9,5 miliarde de dolari; Adam Jackson, co-fondatorul Doctor on Demand, platforma de consultații și sfaturi medicale oferite online, care a atras investiții de 165 de milioane de dolari si Shane Luke, director senior al departamentului de AI și machine learning al Nike.

În cinci ani, Techsylvania a devenit cea mai mare platformă de creștere prin tehnologie din România și unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Europa de Est. Evenimentul este o poartă de acces spre piața de tehnologie din România pentru sute de investitori și locul de întâlnire a mii de profesioniși din sfera IT-ului și a afacerilor pe plan internațional din aproape 30 de țări.

Photos by Deni & Alin | DA studio | www.dastudioweddings.com

Editia 2019 Techsylvania este o ediție-eveniment, care redefinește conceputul conferințelor de tehnologie din Europa de Est. 50 de speakeri internaționali intr-un eveniment complex, într-o nouă “casă”, un spațiu inovativ și modern din punct de vedere tehnologic: Sala Polivalentă (BT Arena) din Cluj-Napoca.

Pe 10 iunie, în paralel cu conferința, va avea loc ediția cu numărul patru a Startup Avalanche, competiția internațională dedicată startup-urilor din toată lumea, organizată în parteneriat cu Risky Business. Echipele vor avea șansa să își prezinte proiectul în fața investitorilor. În doar trei ediții, peste 750 de startup-uri au aplicat în cadrul Startup Avalanche pentru a fi prezente la Techsylvania, iar 48 de proiecte din 20 țări au fost selectate pentru semifinale. Dintre acestea, unul a fost cumpărat – Ebriza, 10 au avut parte de investiții majore, iar alte 17 au încheiat noi parteneriate. Astfel, 1 din 5 startup-uri prezente la Startup Avalanche a obținut o finanțare în urma participării.

Anul acesta, Techsylvania se desfășoară între 8 și 11 iunie la Sala Polivalentă (BT Arena). “Ne-am dorit un spațiu mai generos în care să le putem oferi participanților o experiență unică, completă și care să ne permită să deschidem evenimentul pentru cât mai mulți participanți din industria IT și non-IT.”, a explicat Oana Petruș, co-fondator și producător executiv al Techsylvania.

Toate acestea sunt argumentele pentru care 45% dintre participanți aleg să se reîntorcă la Techsylvania în fiecare an, iar 9 din 10 recomandă evenimentul și altor persoane.

Biletele se pot cumpăra de pe www.techsylvania.com. Până pe 15 aprilie puteți beneficia de prețul “Early Bird” de €69 pentru biletul Builder și €129 pentru accesul Premium.