Din 18 februarie, Europa FM lansează o noua linie de dezbateri radio. De Luni pana Vineri, dupa Jurnalul orei 18, vor fi cinci noi emisiuni de interviuri și dezbateri sub denumirea “Piața Victoriei”.

Din 18 februarie, Europa FM lansează o noua linie de dezbateri radio. De Luni pana Vineri, dupa Jurnalul orei 18, vor fi cinci noi emisiuni de interviuri și dezbateri sub denumirea “Piața Victoriei”, anunta EuropaFM online.

Europa FM (sursa foto: pagina Facebook Europa FM)

Noua grilă începe luni seară, de la 18:15, cu Cristian Tudor Popescu și Moise Guran, într-o emisiune moderată de Anca Simina.

Printre realizatorii emisiunii „Piata Victoriei” se afla si Tudor Mușat, care astfel revine in radio dupa ce a incheiat colaborarea sa cu Digi24. In echipa „Piata Victoriei” se mai afla Sanda Nicola și Anca Gradinaru, care vor acoperi câte o zi de interviuri, cu personalități din zona politică, economică și socială.

In ultima editie a saptamanii, Teodor Tiță va realiza o sinteza, vineri, de la aceeași oră.

“Intrăm într-o perioadă foarte intensă din punctul de vedere al actualității și credem că era necesar să răspundem nevoii ascultătorilor noștri de a înțelege mai bine lumea în care trăim. Este și motivul pentru care în acest proiect se regăsește una dintre cele mai bune selecții de jurnaliști români ai momentului.

De ce Piața Victoriei? Pentru că este un loc simbolic care reprezintă diversitatea vieții publice românești. E situat la intersecția dintre autoritatea publică și societatea civilă, dintre guvernanți și guvernați, este până la urmă punctul central al României.

Iar emisiunea își propune să devină un reper de claritate, locul în care ascultătorii vor fi ajutați să își formeze zilnic propriile concluzii, într-o manieră informată și coerentă”, a declarat Ciprian Dinu, director de programe Europa FM.