SAE Bucuresti

SAE București vă invită ca din 26 noiembrie să participați la cursul de Live Sound susținut de Radu Layer Dobra. Radu este unul dintre puținii instructori din lume certificați Digidesign Venue. În prezent, față de programul de training Digidesign Venue, Radu Layer Dobra mai predă și Advanced Dynamic Techinques ca parte din curicula Live Sound Diploma a colegiului Alchemea, dar și cursuri de 110V si 210V de Live Sound. S-a alăturat echipei SAE București începând cu toamna anului 2014.

Cursanții înscriși vor avea șansa să facă practică și să participe la probele de sunet pentru un concert realizat cu ocazia Zilei Naționale – Sâmbătă, pe 1 decembrie. Cursul durează de Luni 26 noiembrie până sâmbătă 1 decembrie între orele 11:00 – 17:00 și costă 2000 lei +TVA.

Înființat în 2011, SAE București este parte din grupul SAE Navitas și oferă servicii educaționale cu specializarea Inginerie Audio și Animație & Game Design. Cursuri scurte de producție muzică electronică, live sound, mixing, animație, game design, grafică, unreal, 3DsMax, Maya.

Gasiți date de contact si amanunte suplimentare despre curs, vizitand pagina Facebook SAE Bucuresti, sau la adresa de internet https://bucharest.sae.edu/ro/home