Mastering the Music Business

Este oficial! Vom avea o nouă ediție Mastering The Music Business. MMB este prima conferință organizată în România pe teme de industrie muzicală, conferință ce anul viitor ajunge la cea de-a patra ediție, programata fiind între 20 și 22 martie 2019.

Mastering The Music Business 2019
Mastering The Music Business 2019

Mastering the Music Business este un eveniment care se adresează în primul rând artiștilor și label-urilor independente, echipelor artistilor: manageri, agenti de booking, agenți de PR, tour manageri etc. cât și tuturor celorlalți profesioniști ai industriei muzicale.

Ca speakers invitați la ediția 2019 se afla președintele și fondatorul A&R Worldwide, Sat Bisla, fondatorul The Orchard, Scot Cohen. De la Zurich Openair vine la București Marion Meier, experiența festivalului Exit din Serbia va fi prezentată la MMB2019 de Maja Starcevic, apoi Didier Gosset, manager la Impala Music, Corinne Diaferia Sadki presedinte EMEE și Max Paproth, senior director la A&R – Universal Music Europe.

Încă mai găsiți bilete la preț Early Bird (98 lei), bilete care vă asigură accesul în primele două zile de conferință, fără ziua de 22 martie, cand sunt programate sesiunile de workshop.

Mastering The Music Business este un eveniment profesional al industriei muzicale al cărui obiectiv principal este să vină în sprijinul membrilor acesteia cu informații utile și necesare în dezvoltarea activităților proprii. Un obiectiv secundar însă la fel de semnificativ este să creeze o comunitate cât mai mare și mai puternică a profesioniștilor și a antreprenorilor din industria muzicală din întreaga Europă – fie că sunt artiști sau nu – și să pună în discuție ultimele trenduri, tehnologii, modalități de promovare și monetizare a muzicii.

Initiatoarea acestei conferințe, în anul 2016, este Anca Lupeș, de altfel, Anca realizează pe parcursul anului mai multe workshop-uri adresate acelor muzicieni sau profesioniști ai industriei muzicale care doresc să țină pasul cu ultimele trenduri din industrie, care doresc să se informeze permanent, să afle și să aplice toate metodele care duc la maximizarea succesului oricărui artist, indiferent de genul muzical interpretat.

Conferinta se adresează în principal artiștilor independenți, însă este deschisă tuturor profesioniștilor din industria muzicală. Anul trecut, pentru prima dată, conferința a inclus și a o latura dedicată radioului.