Next Radio Conference este un eveniment anual care ii adună pe oamenii de radio (si nu numai) din întreaga lume pentru a discuta despre noutatile din lumea audio, este locul ideal pentru schimb de idei in acest domeniu, participantii au șansa de a se conecta și de a participa la sesiuni pe teme de tot felul, unele mai puțin convenționale, cum ar fi vânzarea de anunțuri radio în Africa sau cum să obțineți bani din podcast. V-am atras atentia?

Editia din 2018 a Next Radio Conference 2018 a fost în septembrie la Londra, iar vestea buna este ca toate prezentarile de la editia de anul acesta sunt acum disponibile spre vizualizare, absolut gratuit pe website-ul Next Radio. Dar, ca exemplu, va recomand prezentarea lui John Carroll „Who listens to radio anyway?”, o analiza a cifrelor din Marea Britanie, in raport cu tendinta globala.

De la Acast, Susie Warhurst vorbeste despre format, brand-uri si podcasturi.

Iar din Australia, Melbourne, de la Omny Studio, Sharon Taylor explică cum să-ţi transformi proiectul de podcast în ceva profitabil.

Next Radio Conference este despre radio, continut audio, marketing si tehnologie. Toate prezentarile pe site-ul Next Radio.