Sursa foto: Orasul Cluj-Napoca (Facebook Page)

Capitala mondiala a matematicii in 2018; orasul a carei Polivalenta a gazduit campionatul european de tenis; cel mai mare festival in aer liber, dedicat vinului; campionatul mondial de popice sau cupa mondiala de culturism şi fintess, iar in fiecare an, orasul este reorganizat de unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din Romania, Festivalul Untold. Cluj-Napoca este „orasul din România a ajuns pe locul doi în Uniunea Europeană într-un clasament privind ușurința găsirii unui loc de muncă. În numai 5 ani, joburile din sectorul IT au crescut aici cu 70%.” scrie EuropaFM.

In 2016, primarul Emil Boc, posta online urmatorul clip de prezentare a orasului, lansand atunci si noua versiune a platformei online www.clujbusiness.ro

Dupa cum puteti afla dintr-un reportaj radio realizat de Iorgu Ianosi, pentru Radio Europa FM, Clujul „se confruntă cu o creștere a prețurilor și cu o explozie a chiriilor: în centrul orașului dai pe chirie exact cât ai fi nevoit să plătești în București.” Merita? Asculta o discuție serioasă despre cum se dezvoltă acest oraș, de ce atrage mii de noi locuitori anual și cum ridică și comunele din împrejurimi.