Cei care si-au achizitionat bilete la acest eveniment, dar si abonatii de pe pagina de Facebook a evenimentului, au primit astazi urmatorul mesaj:

„Ca urmare a unei mici probleme pe care o are unul dintre membrii trupelor implicate in proiect, ne vedem nevoiti sa amanam spectacolul din 15 iunie. Va asiguram ca nu este nimic grav, ba chiar va promitem ca vom reveni cu acest proiect cat mai curand.

Si pentru noi, ca si pentru voi, este foarte important sa pastram traditia acestui proiect, sa ramanem in aceeasi componenta si acelasi line up, de aceea revenim in toamna cu o noua informare despre cand si unde va fi “Ca pe vremuri” nr 2.

Contravaloarea biletelelor achitate va va fi returnata imediat, revenim curand cu noi informatii. Rock on!”

Programat sa aiba loc pe 15 iunie la Arenele Romane, editia a doua „Ca Pe Vremuri” si-a propus sa duca mai departe succesul primei editii, aducand de acesta data pe scena trupele Cargo, Phenix, Celelalte Cuvinte. Biletele s-au pus la vanzare inca din luna Aprilie, inainte ca spectatorii sa stie care sunt cele trei trupe participante, Cu mai putin de o luna inaintea concertului, biletele puteau fi achizitionate online cu preturi de 69 și 199 lei (la VIP).

Continuarea? La toamna!