Alex & The Fat Pinguins (sursa foto: Facebook)
Alex & the Fat Penguins lanseaza o prima piesa inregistrata in concertul lor acustic, sustinut la inceput de luna Mai, pentru apropiați chiar pe terasa casei lor. Printre invitații trupei s-au numărat atunci, Alexandra Ungureanu, Alexandra Ușurelu și Bobby Stoica.
Concertul a fost unul „silent” în sensul că oaspeții au putut asculta în căști, la cea mai bună calitate, muzica Alex & the Fat Penguins cântată live.
Din repertoriu nu au lipsit piesele lor cunoscute, „Just a Fool”, „Amiral”, „Regele si Dragonul”, „Grind My Will” (lansată cel mai recent), dar și piese nou-nouțe, interpretate în premieră live.
Băieții au lansat un prim videoclip de la acest concert în care putem asculta varianta live acustică a piesei cu care au atras atenția prima oară, Just A Fool.
În săptămânile următoare, formația va lansa și alte filmări din cadrul acelui concert, precum și o piesă proaspăt scoasă din cuptor însoțită de un videoclip.

Alex & The Fat Penguins este o trupă de rock alternativ care s-a făcut remarcată în zona indie pentru versurile inteligente, dar și pentru umorul și versatilitatea videoclipurilor. Piesele lansate până acum abordează diverse teme sociale, inspirate din contemporaneitate, din micile și marile revolte, din stradă și din suflet, în care suntem și actori și spectactori: „Just A Fool”, „The Anatomy of My Soul”, „Regele si Dragonul”, „Broken Heart In A Motel” sau „Amiral”.