Sursa foto: Fierbinteanu

Duo-ul Fierbințeanu revine la CNDB cu „The Great Scheme Of Things“ – un amestec caleidoscopic de muzică, proiecții video și elemente de coregrafie și teatru semnate de Gabriela și Cristian Fierbințeanu – în seara de duminică, 18 martie, de la ora 19.30, la Sala Stere Popescu.

Spectacolul are la bază muzica de pe albumul omonim al celor doi artiști, care va fi lansat în această toamnă. Reprezentația de duminică are loc la câteva zile după lansarea oficială a clipului „Corporate America” – un prim single extras de pe albumul compus și produs de aceștia în ultimii trei ani -, care a fost filmat la CNDB și regizat și montat de Cristian Fierbințeanu. Biletele se achiziționează aici.

O altă coproducție in aceasta stagiune la CNDB este spectacolul „Nud de femeie brunetă”, de Andreea David. Spectacolul face parte din selecția primei ediții a Festival del Silenzio din Milano (16-18 martie 2018). Andreea își va prezenta solo-ul pe 17 martie și va susține workshop-ul „We are our own fiction” cu o zi înainte.

Sursa foto: Alina Usurelu
Sursa foto: Alina Usurelu

Organizat de colectivul Fattoria Vitadini și găzduit de Fabbrica del Vapore din capitala Lombardiei, Festival del Silenzio prezintă unele dintre cele mai semnificative propuneri artistice și perspective științifice, culturale și sociale legate de tema tăcerii.

În spiritul acestui festival pentru persoane cu deficiențe de auz, CNDB va lansa în toamnă propriul eveniment dedicat limbajului semnelor .