Cântăreața și compozitoarea Ligia Hojda a ajuns in atentia lumii prin participarea la cel de-al patrulea sezon al show-ului tv Vocea României. Si-a dezvaluit talentul si priceperea cantand piese ca „Wrecking Ball” si „Am visat un vis”, reusind sa ajunga pana in semifinale. S-a remarcat prin vocea ei puternică, si emotia pe care o poate transmite cantand. După spectacol, Ligia a început să-și scrie propriile cântece și acum lucrează la primul său album. A fost mai intai „Fire Gun”, primul realizare impreuna cu talentantul producator Vicky Red (Otherside), piesa lansata în toamna anului 2016.

Pe 8 martie 2018, Ligia Hojda a lansat „Like The Sun. Un cantec pe care Ligia il prezinta astfel: „este despre indiferenta oamenilor care chiar daca simt ca ar trebui sa faca ceva, raman in zona lor de confort. Ar trebui sa fug de probleme sau sa raman si sa le combat? Oamenii sunt atat de iresponsabili fata de lumea in care traiesc si ajung atat de usor sa o distruga.   E despre pericolul de a actiona cu violenta si de a distruge legaturile dintre oameni. Despre caracterele urate care ne conduc (haunters, foxes, hounds). Despre erodarea valorilor si a prinicipiilor noastre, a temeliei noastre umane, despre lasitate si neinfruntarea realitatii.”

„In contrast cu mesajul versurilor sta ritmul piesei, care e mai vesel si optimist si care ma duce cu gandul la o serie de intrebari si raspunsuri. Ce as putea eu sa fac ca individ pentru mine, pentru oamenii cu care interactionez? Ce as putea sa las mai departe pentru generatiile viitoare? Cum as putea eu prin micile actiuni sa fiu parte a unei lumi principiale, oneste? Cred ca toate aceste lucruri implica in primul rand respectul fata de noi insine, fata de mediu, fata de ceilalti, fata de comunitate; implica curaj, bunatate, integritate, onestitate, spirit civic, educatie.” (Ligia Hojda)