Netflix, cea mai mare televiziune prin internet din lume, anunță lansarea seriei documentare „The Defiant Ones” pe data de 23 martie, în exclusivitate, cu excepția Statele Unite și Canada. „The Defiant Ones” a primit Grammy Award 2018 pentru Cel mai bun film muzical; Premiul NAACP Image 2018 pentru Cea mai bună regie într-un film de televiziune.

Aflată în mijlocul celor mai decisive evenimente din ultimii patruzeci de ani, The Defiant Ones spune poveștile lui Jimmy Iovine și Dr. Dre – primul fiind fiul unui docher din Brooklyn, celălalt venind direct din Campton –  dar și întâmplările unui parteneriat improbabil, având rolurile principale într-o serie de evenimente menite să transforme cultura contemporană. O poveste dezvăluitoare, captivantă și curajoasă ce își desfășoară acțiunea fie în studiourile de înregistrare, fie în cele mai umile case sau chiar vile impunătoare, în sălile de judecată, dar și pe holurile celor mai puternice corporații.

Seria premiată este regizată de Allen Hughes, care a realizat interviuri ample cu ambii bărbați. Mini-documentarul include și interviuri cu nume iconice din domeniul muzical, precum: Bono, David Geffen, Eminem, Nas, Stevie Nicks, Ice Cube, Gwen Stefani, Jon Landau, Tom Petty, Trent Reznor, Snoop Dogg, Bruce Springsteen, Diddy și will.i.am. The Defiant Ones prezintă imagini care nu au mai fost văzute până acum de la mai multe sesiuni de înregistrare cu Eazy-E, JJ Fad, Stevie Nicks, N.W.A., Tom Petty, Bruce Springsteen și U2, printre alții.

The Defiant Ones este un titlu esențial pentru cei interesați de istoria hip-hop-ului sau a stilului pop modern. Fascinantă și bogată în informații, seria încapsulează ultimele patru decenii ale industriei muzicale”, a declarat Bela Bajaria, Vice President of Content Netflix. Mai mult decât atât, este o poveste de prietenie frumoasă, care îi poate inspira pe toți cei care vor să își îndeplinească visurile”.

The Defiant Ones, scris de Allen Hughes, Lasse Jarvi și Doug Pray este o producție Silverback 5150 Pictures în colaborare cu Alcon Television Group. Producătorii executivi sunt Allen Hughes, Doug Pray, Andrew Kosove, Broderick Johnson, Laura Lancaster, Jerry Longarzo, Michael Lombardo și Gene Kirkwood, împreună cu Sarah Anthony, Steven Williams și Fritzi Horstman.

Despre Uphe Content Group

Cu sediul la Londra, UPHE Content Group este un centru de repertoriu al Universal Pictures Home Entertainment, care achiziționează și produce o gamă diversă de divertisment (teatru, home entertainment, televiziune și platforme digitale globale). Grupul UPHE face parte din Universal Pictures Home Entertainment, o unitate Universal Pictures, divizie a Universal Studios (universalstudios.com). Universal Studios este parte din NBCUniversal, una dintre cele mai importante companii de media și de divertisment din lume atunci când vine vorba despre dezvoltarea, producția și comercializarea divertismentului, știrilor și informațiilor către o audiență globală. NBCUniversal deține și operează un portofoliu valoros de rețele de știri și divertisment de televiziune, o companie cinematografică, operațiuni importante de producție de televiziune, un grup important de televiziune, parcuri tematice de renume mondial și o suită de companii de top bazate pe Internet. NBCUniversal este o filială a Comcast Corporation.

Despre Alcon Television Group

Alcon Television Group este un studio independent de televiziune și o companie independentă de producție. Parte din Alcon Entertainment, Alcon Television Group dezvoltă, produce și distribuie conținut curajos, inovator și unic, preluat și distribuit pe piața globală prin intermediul unor rețele premium de conținut, pe bază de abonare, platforme digitale și prin intermediul celor mai importante rețele de difuzare prin cablu.

Despre Beats

Beats by Dr. Dre (Beats) este un brand audio de top, fondat în 2006 de către Dr. Dre și Jimmy Iovine. Prin gama de căști și difuzoare, Beats a introdus pe piață o nouă generație de posibilități în ceea ce privește consumul premium de sound entertainment. Brandul a readus energia, emoția și bucuria de a asculta muzică pentru iubitorii de muzică de pretutindeni. Beats a fost preluat de Apple Inc. în luna iulie a anului 2014.

Despre Netflix

Netflix este cea mai mare televiziune prin internet din lume. Cu peste 117 milioane de abonați din 190 de țări se bucură zilnic de peste 140 de milioane de ore de seriale și filme, incluzând documentare și filme de lung metraj originale. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe aproape orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea fără publicitate sau angajamente.

 

Pentru mai multe informații acceasează Media Center și www.netflix.com/TheDefiantOnes.