Sunteti invitati la MNAC, sambata seara, pentru a vedea noile expoziții, la un pahar „de vorbă” și, de ce nu, un dans în cafeneaua de la etajul 4 al muzeului. De fundalul sonor al aceastei ediţii se vor ocupa Voloka și Borac.

Voloka (Cristin Negriuc) s-a născut în Bucovina și crede că muzica e o stare astrală. Absolvent al Secției de Compozitie Jazz, e basist și producător de muzică electronică, pornind de la un concept organic. Seturile lui aduc energie, groove și mixuri pe o largă paletă de stiluri (de la tropical la tehno, la house ul anilor 80 sau future groove).
www.soundcloud.com/son-x

Borac experimentează cu scratch-uri și viniluri încă din 2000, dar pasiunea lui pentru muzică electronică s-a născut în 2005. E unul dintre cei doi membri ai Rotopercutor și crede că cea mai bună rețetă pentru o petrecere reușită e muzica bună. Zilele astea mixează house, deep house, techno și dub techno, cu multe influențe din sound-ul oldschool american.
www.soundcloud.com/borac-of-rotopercutor

Intrare: 16 lei, costul biletului de intrare în muzeu.

Capacitatea spaţiului este limitată la 200 de persoane, aşa că vă încurajăm să veniţi devreme. Muzeul este deschis vizitării până la ora 18:00. Expoziția Selfie Automaton va putea fi vizitată până la ora 20:00.

Accesul în clădire se face până la ora 23:00.
Accesul cu automobilul se face pe poarta A1 (intrarea de la Senat), iar ieșirea se face pe la fosta intrare la muzeu. Accesul pietonal rămâne neschimbat.

Pagina de Facebook a evenimentului, aici.