Les Elephants Bizarres fac muzica de aproape 10 ani. Si-au făcut intrarea în forță cu primul lor single, „Hello! Says the Devil!” rămas pe locul 1 în topuri multe săptămâni consecutive și cu LP-ul lor de debut, „Hello”.
Până în 2012, trupa a concertat în cluburile din întreaga țară și a lansat mai multe single-uri de mare succes, precum „Smile” (2011), „Wish You Were Here” (2012) sau „Nu mă opri ” care a devenit hit instant, fiind prima piesă alternativă cu versuri în limba română care a stat în topurile unui radio românesc mainstream câteva săptămâni la rând.  În 2014 Les Elephants Bizarres au lansat cel de-al doilea album intitulat ”Zoologic” și a fost invitată să cânte la importante festivaluri autohtone și să deschidă concertele unor importanți artiști internaționali precum Billy Idol și James Blunt.
După lansarea single-ului ”Girls Gone Wild”, o producție HaHaHa Production, trupa a intrat în studio pentru pregatirea celui de-al treilea material discografic ”SEEN”, care a ieșit la lumină pe 1 martie 2017.

Despre Baby Elvis, trupa invitata sa deschida concertul Les Elephants Bizarres, va spunem ca au prins viata in Oradea. Baby Elvis combină sound-ul indie/garage rock cu tonalitățile anilor 60, rezultând un mix sonor care se regăsește pe albumul lor de debut ”White Elephant”. Concertul din cadrul BT Live va fi un „preview sneak peak” pentru cel de-al doilea album al trupei, care va fi lansat în 2018.

Pentru concertul programat pe 14 decembrie, in Control, din seria BT Live, aveti urmatoarele repere:

Open doors: 20.30h
Intrare: 20lei în presale pe Eventbook.ro https://eventbook.ro/music/bilete-les-elephants-bizares-invitat-baby-elvis-at-bt-live
– 25 lei la intrare, în seara evenimentului.

În urmă cu 1 an, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.
După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte!