Sursa foto: Centrul Ceh

O ultima sansa de a admira obiecte de design cehoslovac, daca vizitati expozitia in acest sfarsit de saptamana expozitia Made in CZ / Found in RO. Expozitia prezinta obiecte de origine cehoslovaca si ceha pentru uz caznic care au fost importate in Romania in ultimii 100 de ani. Expozitia este un exemplu al relatiilor comerciale dintre cele doua tari, dar si un barometru al popularitatii produselor cehoslovace in zona Europei de est. Pana duminica, 10 decembrie, intre orele 14:00 – 19:00, in foaierul Salii Mici a Teatrului National Bucuresti. Eveniment Facebook si detalii aici.

Si la Centrul Ceh puteti vizita o expozitie, anume Allegro Molto Lento – b, din cadrul galeriei noastre de arta Future Museum. Spatiul este accesibil intre orele 9:00 – 16:30, de luni pana vineri. De pe 21 decembrie pana pe 3 ianuarie aceasta va fi inchisa, insa imediat ce trec sarabatorile, expozitia va putea fi vizitata pana pe 23 februarie 2018. Eveniment Facebook si detalii aici.

Sursa foto: Centrul Ceh

In Iasi va avea loc ultima proiectie Documentary Mondays. Am mers cu cel mai vechi program al nostru in cel de-al treilea oras din tara, iar luni incheiem cu proiectia filmului Requiem for the American Dream, un documentar ca o discuție cu „cel mai important intelectual în viață”, Noam Chomsky, despre caracteristicile timpurilor noastre.

Meru Iasi va asteapta luni, 11 decembrie, de la ora 19:30, la adresa B-dul Carol I, Casa cu Pasaj, et. 1, Copou, Iasi. 

Eveniment Facebook si detalii aici.