În semn de respect față de Majestatea Sa Regele Mihai I și în urma decretării doliului național în zilele de 14, 15 și 16 decembrie, evenimentul Bucharest Gaming Week care urma să fie desfășurat în perioada 12-17 decembrie 2017, se va reprograma pentru a doua jumătate a lunii ianuarie 2018. Programul oficial va fi comunicat, în curând, pe site-urile www.arcub.ro și www.bucharestgamingeeek.ro

Persoanele care doresc contravaloarea biletelor sau abonamentelor achiziționate sunt rugate să contacteze agenția de bilete emitentă:
– cei care au achiziționat bilete de pe site-urile arcub.ro sau bilet.ro vor primi contravaloarea sumei prin virament bancar;
– cei care au achiziționat de la casa de bilete ARCUB (Str. Lipscani 84-90) își pot recupera banii prezentând biletul la ghișeu, de marți până vineri, în intervalul orar: 15:00 -20:00.

Totodată, cei care vor să participe la eveniment și au achiziționat bilete sau abonamente, acestea își păstrează valabilitatea pentru data la care Bucharest Gaming Week va fi reprogramat.

Organizatorii Bucharest Gaming Week anunță, pentru ediția din ianuarie 2018, o săptămână plină de evenimente dedicate industriei de gaming din România, expoziții și conferințe educative. Printre principalele atracții Bucharest Gaming Week 2018 se numără întâlnirile cu cei mai populari streameri și vloggeri din România, experiențe inedite în Virtual Reality, mobile games și competiții ale partenerilor care scriu istoria gaming-ului.

Pagina de Facebook a evenimentului, aici.