Czech Guerrilla Knitting la Street Delivery

Czech Guerrilla Knitting la Street Delivery

Ce poate fi mai creativ si colorat decat impletitul? O activitate pe care ti-o amintesti de la bunica si o asociezi mereu cu o stare de liniste. Oamenii de la Centrul Ceh iti propun sa impletesti in public, in plina strada, la Street Delivery.

VI 15 iunie – DU 17 iunie / Street Delivery, Arthur Verona- “Czech Guerilla Knitting”

Magdalena Kasparikova si Alba Robert croseteaza Praga de cativa ani. Totul a inceput la initiativa unei prietene entuziasmate, care a strans in jurul ei un grup de pasionati de tricotat. Dupa spusele Magdalenei, ce i-a atras la aceasta ocupatie era sansa de a decora spatiul public, combinata cu sentimentul ca fac ceva ilegal. S-au concentrat mai ales pe spatiile uitate ale Pragai, cum ar fi zonele industriale.

Magdalena si Alba vor sa tricoteze Arthur Verona, cu ajutorul vostru. Noi avem lana, andrele si crosete, voi veniti cu imaginatia  – ne propunem sa facem mai mult decat s? acoperim obiectele cu lana, ne propunem sa schimbam intreaga priveliste a strazii. Fb event aici

Daca aveti niste timp, puteti trece pe strada Arthur Verona din Bucuresti, aici intre 15 si 17 iunie 2012, Fundatia Carturesti si Ordinul Arhitectilor din Romania, inchide strada pentru masini si o deschide pentru pietoni in a saptea editie de Street Delivery. Un eveniment de urbanism, arhitectura si arte care isi propune recuperarea peisajului urban de catre pietoni si comunitate.