Stere Gulea, Ana Ularu si Luminita Gheorghiu invitati la NCRR

Stere Gulea, Ana Ularu si Luminita Gheorghiu invitati la NCRR

sunt-o-baba-comunistaSTERE GULEA, ANA ULARU SI LUMINITA GHEROGHIU sunt invitati de onoare la proiectia speciala a filmului “Sunt o baba comunista”, de sâmbata, 28 septembrie ora 19:00, la Noul Cinematograf al Regizorului Român.

Doua actrite apreciate la nivel international, Luminita Gheorghiu si Ana Ularu, joaca împreuna în acelasi proiect cinematografic în regia maestrului Stere Gulea. Sâmbata, cele doua actrite vor fi prezente la NCRR pentru a raspunde întrebarilor publicului, alaturi de regizorul Stere Gulea. Din 1970, Stere Gulea a realizat 11 filme, printre care: „Morometii“, „Ochi de urs“, „Stare de fapt“ si ultima sa productie, „Sunt o baba comunista“.

Povestea filmului “Sunt o baba comunista” este o adaptare dupa bestsellerul omonim scris de Dan Lungu. Cartea a înregistrat un real succes atât în tara, cât si în strainatate, fiind tradusa în 10 limbi de circulatie internationala. Mai mult decât atât, în 2008 Dan Lungu a fost dublu nominalizat la prestigioasele premii Jean Monnet din Franta, devenind astfel primul român care a intrat pe lista scurta a acestei competitii.

Viata linistita de provincie a sotilor Emilia si Tucu este data peste cap atunci când fiica lor se întoarce din Statele Unite, împreuna cu logodnicul ei american. Ceea ce ar fi trebuit sa fie o întâlnire fericita se transforma repede într-o situatie complicata si în acelasi timp amuzanta. Parintii fetei afla ca tânarul cuplu trece prin probleme financiare grave, asa ca sunt dispusi la orice sacrificiu pentru ca viitoare familie a fiicei lor sa nu duca lipsa de nimic.

“Este teribil de bine când ai lânga tine actori foarte buni. Munca e deja facuta, în mare masura. Este extraordinar ca pe teatru, pe film sa ai parteneri foarte buni, care parca îti întind un pod peste un drum plin de obstacole”, declara actrita Luminita Gheorghiu despre importanta unei distributii reusite.

Filmul regizat de Stere Gulea are o distributie exceptionala, alaturi de Luminita Gheorghiu si Marian Râlea jucând Ana Ularu, Collin Blair, Anca Sigartau, Valeria Seciu, Tania Popa, Coca Bloos, Mircea Andreescu, Mihai Gruia Sandu, Alexandru Potocean. Imaginea este semnata de Vivi Dragan Vasile. Va asteptam sâmbata sa cunoasteti echipa care a fermecat audientele într-un alt film românesc de mare succes.

Noul Cinematograf al Regizorului Roman se afla în incinta Muzeului Taranului Român (intrarea Monetariei nr 3). Biletul la proiectia speciala este de 10 lei, pret întreg si 7 lei redus pentru elevi, studenti si pensionari. Pentru detalii puteti suna la 0725 925 313.