"Cine e mai norocos pe lume, cel care are mai multi ingeri sau ingerul mai multor oameni?" Luiza Zan & Dan Byron

“Cine e mai norocos pe lume, cel care are mai multi ingeri sau ingerul mai multor oameni?” Luiza Zan & Dan Byron

M-am nascut la oras, insa numai cand m-am distantat de acesta, am remarcat frumusetea luminilor sale. Este surprinzatoare perspectiva pe care ti-o da distanta.

La distanta de oras a ales sa traiasca de ceva timp si Luiza Zan. Unul din motivele care m-au convins sa nu ratez prima ei aparitie in “marele oras” anul acesta. Probabil ca am ramas ultimul om care nu a vazut-o cantand pe scena alaturi de Dan Byron, asa ca trebuia corectat asta.

Dan Byron este un alt artist care, daca iubesti muzica, iti intra subliminal in viata. Canta in engleza, canta in romana, canta in filme, canta in diferite formule si apare pe diferite scene. Pentru cineva venit din Pantelimon ai putea spune ca e deja complet, dar nu-i asa. Nu se multumeste cu putin. Isi plateste taxele aici, dar muzica il duce departe la fiecare iesire pe scena. Va recomand sa tine-ti pasul.

Luiza Zan & Dan Byron

“Cine e mai norocos pe lume, cel care are mai multi ingeri sau ingerul mai multor oameni?” Luiza Zan

Sunt doi artisti intr-o continua cautare. Exces de sunet si imaginatie. Tot ce ating devine muzica. Poti alege sa participi sau vei pierde o experienta pentru care sigur nu o sa gasesti scuza.

Dintr-un “Road trip” la apus, direct in negura cu vocile impletindu-se pe un “Paranoid Android”. Se completeaza si isi explica duetul pe “Under pressure”, se inalta spre cer cu “Gabriel” si revin pe pamant cu “Love is a losing game”. Au fost doua concerte intr-o singura seara la Clubul Taranului Roman din Bucuresti, amandoua sold out!
Am incercat sa prind intr-o inregistrare franturi din ce s-a intamplat acolo, insa camera este incapabila sa transmita ceea te fac oamenii astia sa simti.