Copacul cu ravase la MTR

Copacul cu ravase la MTR

Copacul cu ravase cuprinde o colectie de citate din mentalul universal sau întelepciunii anonime. Desi obiect de serie, fiecare exemplar reprezinta un unicat, paradox care contureaza conceptul studioului de design altFEL si hazardART.

Pozitionat într-un loc vizibil si accesibil într-o casa sau în orice fel de loc public, Copacul cu Ravase, pretext de comunicare si promovare a întelepciunii si valorilor umane, are un scop practic, nu doar unul decorativ.

Oferite prietenilor, trecatorilor sau oricui, micile suluri, asemenea unor papirusuri în culori diferite de la alb, negru, gri sau rosu pâna la verde, galben, oranj, albastru, bleu, mov, grena, bleumarin, turcuaz etc., pot fi culese prin extragere din zecile de ravase poposite asemenea unor fructe în crengile copacului.

Prin minunea hazardului, textul ales transmite mesajul cel mai potrivit, înlesnind dialogul.

Dupa extragere, în orificiile ramase fara ravase se pot introduce altele noi. Editarea ravaselor va constitui o activitate continua a initiatorilor, care vor “alimenta” la cerere copacul cu “refill”, care se gaseste în cutiute cu diferite continuturi.

Copacul cu Ravase este un dar pentru oricine apreciaza frumosul, îsi doreste comunicarea, gusta dialogul si este însetat de cunoastere. Copacul cu Ravase ramane la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti pana pe 24 octombrie.

1

5

6

8

Foto: Altfel Comunicare (Facebook)