COLOR: AME - AQUARIUS HEAVEN

COLOR: AME – AQUARIUS HEAVEN

Vineri, 24 februarie, Color aduce un alt duo iubit de publicul roman, Ame, si o alta premiera nationala, Aquarius Heaven (live). Evenimentul va avea loc la Club Space (str. Academiei nr. 35-37), intrarea va fi 20 de lei intre 22:00 si 00:00 si 30 de lei dupa 00:00. Seara va fi completata de Cristi Cons si Fouchat.

AME (DJ set)

http://www.innercityvisions.com/
http://www.mutingthenoise.com/
http://www.facebook.com/ame.innervisions
http://soundcloud.com/ame

Innervisions, Sonar Kollektiv
Berlin, DE

Ame inseamna “suflet” in limba franceza si, in mare, asta descrie cel mai bine colaborarea dintre cei doi artisti de origine germana, Kristian si Frank. Numele “Ame” a inceput sa fie pronuntat de DJi, jurnalisti si iubitori de muzica electronica imediat dupa aparitia piesei care avea sa devina “hit”, Rej, dar Frank si Kristial faceau muzica de jumatate de decada inainte ca asta sa se intample. Colac peste pupaza, Rej a fost, pe tot parcursul carierei celor doi producatori, singurul release care putea fi incadrat aproape de minimal in perioada in care intreaga scena traia acest “trend”. In schimb, Ame a produs si mixat dintotdeauna deep house cu influente funk, soul, Detroit techno si chiar jazz.

In 2006, Ame paraseste label-ul Sonar Kollektiv si alaturi de Dixon pune bazele unuia dintre cele respectabile label-uri la ora actuala, Innervisions. Dupa serii intregi de compilatii, de la cea pentru Fabric pana la The Grandfather Paradox si gig-uri in cele mai importante colturi ale lumii, Ame se intoarce in Bucuresti vineri, 24 februarie, la Color.

AQUARIUS HEAVEN (live)

http://www.facebook.com/pages/AQUARIUS-HEAVEN/126558717384007
http://www.soundcloud.com/Aquarius-Heaven
http://www.myspace.com/AquariusHeaven

Wolf + Lamb, Circus Company
Berlin, DE

Aquarius Heaven este un nume nou in industria muzicii electronice, dar nu si nou in muzica. Brian Brewster aka Aquarius Heaven este un fost solist de reggae, dancehall si hip hop si acest trecut este cu siguranta amprenta cea mai puternica prezenta in release-urile si seturile sale.

Brian s-a apropiat de muzica electronica in 2005, cand s-a mutat in Paris si i-a cunoscut pe cei trei membri dOP. Celor trei francezi le-au luat doar cateva ore de studio sa ii atraga atentia lui Brian, crescut in insulele Caraibe.

In vara anului 2010, Aquarius Heaven devine un nume care starneste curiozitatea tuturor, imediat dupa ce lanseaza EP-ul de debut, 7 Days, la Circus Company. La finalul 2011, numele artistului intra in aria de interes al celui mai iubit label al ultimilor ani, Wolf + Lamb, la care acesta lanseaza EP-ul Can’t Buy Love, al carui prim extras pe single beneficiaza deja de un videoclip excelent, cel putin la fel de dark si sexy ca piesa. Aquarius Heaven este la inceput de cariera, dar este cu siguranta unul dintre artistii momentului, unul dintre artisti de un progress constant.

Cristi Cons – [a:rpia:r], Amphia
http://www.facebook.com/CristiCons

Fouchat
http://www.facebook.com/fouchatmusic

Facebook Event Page: https://www.facebook.com/events/331619063536270/