BABEL, cu Maxim Belciug si Vlaicu Golcea

Acorduri de chitara si sunete electronice, avangarda, traditii, improvizatie, proiectii video si ceaiuri parfumate. Intr-un cuvant: un babel! Asta va asteapta sambata, 11 iunie, incepand cu orele 20.30, pe terasa Serendipity.

O seara de electro-baroc live cu Maxim Belciug la chitara, Vlaicu Golcea la instrumente electronice, Hieronymus Bosch la visare si Johann Sebastian Bach, Francesco da Milano si Domenico Scarlatti inarmati cu sintetizatoare. Muzica pentru ochi si urechi, spre racorirea mintii.

Din consideratie pentru artisti, rugam ca rezervarile sa inceapa cu minim 30 de minute inainte de inceperea recitalului, pentru a avea timp sa comandati si sa va servim ceaiuri, cafele si bunatati ale ceainariei. Terasa Serendipity se afla in str. Dumbrava Rosie nr. 12 (zona Gradina Icoanei). Rezervari: events@serendipity-tea.ro.

De asemenea, rugam oaspetii sa soseasca cu minim 30 de minute inainte de inceperea concertului, pentru a avea timp sa pregatim ceaiuri, cafele si bunatati ale ceainariei.