Thy Veils la Sziget Festival 2014

Thy Veils la Sziget Festival 2014

Având în pregătire un nou clip pentru piesa “Immemorable”, piesa relansata într-o versiune noua şi extinsa faţă de varianta din 1999, The Veils pregăteşte un performance multimedia pentru Sziget Festival Budapesta.

Noul single reuneşte pe Daniel Dorobanțu (keys, producție), Manuela Marchiș (voce), Radu Pieloiu (tobe & percuție), Vlad Sturdza (chitară), Alexandru Hegyesi (dulcimer, kantele) și Attila Lukinich (mixaj, mastering) în una dintre cele mai dinamice producţii Thy Veils până în prezent.

The Veils

Nume pionier in muzica ambient din România, după primii 13 ani de activitate în care Thy Veils a fost un proiect exclusiv de studio, în ultimii ani sub acest nume s-au reunit nu mai puțin de 10 artiști, creația lor devenind tot mai sincretică și dinamică.

Fondat ca proiect de studio în 1995 de către Daniel Dorobanţu, Thy Veils devine nume pionier în muzica de ambient din România. Până în 2013 sunt produse 6 albume de studio, un disc DVD cu eseuri video non-narative, colaborări cu alţi artişti, precum şi muzică pentru film.

http://thyveils.bandcamp.com/track/immemorable-extended