Sketch @ Control

Sketch @ Control

sketchMarti, 8 octombrie, Sketch revine in Control pentru un concert rock alternativ, soundtrack potrivit pentru un Seatle al anilor ”90. Invitata sa urce pe scena alaturi de ie este trupa bucuresteana Hyde Club.Sketch este o trupa de rock alternativ, infiintata in Bucuresti, in vara anului 2010 la initiativa lui Daniel Antohi (voce si chitara), Mircea Steriu (chitara), Alexandru Sasu (chitara bas) si Radu Dorobantu (tobe).

Tonedeaf, primul materiale discografic marca Sketch apare dupa 2 ani de activitate, fiind inregistrat la Pyramid Studio cu sprijinul lui Petre Osman. Coperta EP-ului a fost realizata de Marian Stoian.

Primul concert a avut loc la GBOB Romania in noiembrie 2010. Dupa aceea, au cantat in majoritatea cluburilor bucurestene unde au impartit scena cu Omul cu sobolani, The MOOoD, AB4, Robin and the Backstabbers, Kumm si multi altii. In vara anului 2011,trupa a participat la festivaluri ca Stufstock in Vama Veche si Imagine Festival in Sibiu , unde a ajuns pana in finala. Toamna aceluiasi an a insemnat participarea in finalele byron-rock your highschool si Global Battle of the Bands Romania 2011 si de asemenea cateva reprezentatii acustice.Dupa o pauza de cateva luni , trupa a revenit pe scena festivalului Stufstock 2012.

www.facebook.com/sketchbnd
www.youtube.com/sketchbnd

The Hyde Club s-a format în toamna anului 2011 si dupa doua repetitii, iesea deja la iveala o prima compozitie, care vorbea exact despre perioada: Bye-Bye Youth.

Pentru cei cinci membri, Dragos Popescu (voce), Andrei Marinescu (lead chitara), Vlad Marinescu (chitara/backing vocals), Matei Alecu (tobe) si George Fratica (bass), a urmat o perioada intensa de compozitie si repetitii, iar în aprilie 2012 erau deja în studio pentru a înregistra primele lor 6 piese. Acestea au fost reunite într-un EP cu titlul ”Some Borrowed, Some Stolen, Some Songs for Tomorrow” si masterizate în Marea Britanie.

Fb event
Intrare libera.
Sala Berlin/ club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4

www.facebook.com/clubcontrol