Din secretele papier-mache-ului explicate adultilor

Cand pe platforma Pipera, oamenii muncii ies la o tigara, cand atmosfera office a unui cubicle devine cu adevarat sufocanta si cand soarele de afara bate cu tupeu in cladirile de sticla ale orasului, la Muzeul Taranului Roman se intampla  ateliere dedicate adultilor. Se lucreaza in tehnici speciale cum ar fi papier-mache din care, la ultima intalnire, au iesit cani sau farfurii si asta dupa modele traditionale.

Ateliere MTR

 

Ateliere MTR

Este un atelier in care oamenii sunt invitati sa se simta bine. In micutul spatiu de la MTR poti vedea cateva persoane lucrand, ascultand muzica, povestind diverse, practic o mica sezatoare programata pentru oamenii care isi traiesc saptamana intr-un alt ritm. Si da, acesti oameni exista chiar si intr-un oras mare ca Bucurestiul.

atelieremtr3

Locuri la acest atelier ar mai fi, oamenii cu timp liber.. mai greu. Data viitoare, folosind aceeasi tehnica vor fi confectionate masti. Pentru amatori, de retinut, intilnirea are loc in fiecare zi de joi de la ora 13. Bilet: 4 lei de intilnire. Mai multe fotografii, pe Facebook.