Today You Can Do Anything!

Today You Can Do Anything!

mongol rally

Cel mai mare raliu caritabil din lume trece in aceasta perioada prin Romania. Pana pe 19 iulie, oprirea recomandata pentru cele 280 de echipaje ce au luat startul pe 14 iulie din East Sussex (UK) este orasul Sibiu. Cauza caritabila internationala pentru care se concureaza in 2013 o reprezinta salvarea padurilor tropicale, demers sustinut si la noi acasa de “Let’s Do It, Romania!”. Fondurile stranse in urma participarii la aceasta competitie vor ajunge la Cool Earth, organizatia internationala care si-a luat angajamentul sa puna umarul la protejarea padurilor tropicale din lume, oferind posibilitatea ecologistilor sa sponsorizeze propriul acru de pamant, printr-o platforma special conceputa online (aici)

WebRomania participa si anul acesta la acest important raliu caritabil prin echipa Mongolification, adica Razvan Stuparu si Vlad Grigore, echipa care a pornit la drum intr-o masina Peugeot 206. Reamintim ca pe parcursul celor 16.000 de kilometrii, din Marea Britanie pana in Mongolia, niciun echipaj nu va beneficia de asistenta tehnica sau sprijin logistic din partea organizatorilor. Pe intreaga durata a raliului exista patru checkpoint-uri, Sibiul fiind un checkpoint recomandat, singurul de pe traseu. Urmatoarea oprire, checkpoint oficial, va fi tot pe teritoriul Romaniei, mai exact la Mamaia.

mongol-rally-car

Experienta echipajului romanesc in drumul spre Mongolia, este disponibila pe blogul “Today You Can Do Anything“, dar si pe pagina de internet dedicata evenimentului de Discovery Romania. Evolutia in timp real a echipelor implicate in cursa din acest an poate fi urmarita pe harta virtuala pusa la dispozitie de organizatori, aici.