Jurnalist de meserie

Asociatia pentru Jurnalism si Online Media (AJO) organizeaza, cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti, luni, 20 februarie 2012, de la ora 14.00, la Liceul „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi o intalnire jurnalisti – liceeni cu tema ”Jurnalist de meserie”.

Astfel, patru jurnalisti ieseni: Claudia Iacob Cracaleanu (Radio Iasi), Ioana Popa (Ziarul de Iasi), Dana Balan- Bâlu (TVR Iasi) si Oana Marocico (TVR Iasi) vor raspunde la întrebarile a 30 de liceeni despre munca unui jurnalist, dar si despre situatia presei locale si nationale.

”Intalnirea isi propune sa le ofere liceenilor care vor sa devina jurnalisti o imagine asupra meseriei si a posibilitatilor pe care le ofera piata muncii. Nivelul de educatie media este foarte scazut in Romania, asa cum au aratat-o mai multe studii. Incercam sa venim in intampinarea nevoilor elevilor care isi doresc sa devina jurnalisti si sa le conturam pe cat posibil o imagine cat mai apropiata de realitate, fara a-i descuraja”, a precizat conducerea AJO. Mai multe amanunte pe e-asociatia.