Pinholes lansează un nou cantec „Când Pluto era planetă”

Un nou single de pe un viitor album Pinholes. Piesa ”Când Pluto era planetă” este înregistrată la Real Sound and Vision Studio în București și își ia rădăcinile din același still dramatic alternativ, îmbinat cu o lirică influențată de autorul Marin Sorescu. Videoclipul piesei păstrează o temă Sci Fi Sovietică, sub forma unui omagiu adus creatorilor și autorilor acestui stil cinematografic.

„Când Pluto era planetă” este disponibilă digital pe majoritatea platformelor de streaming și de download –  https://landlr.com/t/be14ad

În perioada următoare îi puteți vedea pe Pinholes live:

-pe 7 Martie la București / Club Control – http://bit.ly/2Fj2Md9

-pe 15 Martie la Cluj Napoca / Flying Circus  (cu Nava Mamă) – http://bit.ly/2G0MUgo

Pinholes este o formație de rock alternativ din Iași, considerată un grup cu potențial în noul val de muzică underground din Romania. Numele formației este inspirat din „Dilema ariciului”, o metaforă pentru provocările intimității umane.

 

Line-up

Vlad Ivanov – Voce/ Chitară

Andrei Gheo – Chitară

Vlad Vârtosu – Voce/Chitară

Robert Moțoc – Tobe

Sergiu Ivanov – Bas.

Discografie:

2013 – Zmei – http://bit.ly/2jXdxX8

2015 – Era Pietrelor Neșlefuite – http://bit.ly/2kNqgzG

2017 – Sputnik EP – http://bit.ly/2oAHYt9

Live bootlegs:

2015 – Haotic I (unu) – http://bit.ly/2jXr31E

2016 – Haotic II Despre Starea de Zbatere – http://bit.ly/2jXxHVT

 

Ceva de comentat?