Muzica buna.. de la munte!

Muzica buna.. de la munte!

PadinaFestDin 31 iulie pana pe 4 august se intampla editia 2013 a Padina Fest, pe Platoul Padina, Muntii Bucegi. De la an la an evenimentul devine tot mai generos prin activitatile si programul propus. O sa aveti parte de surprize placute, de la acces pana la trupe, de la sport pana la relaxare, de la activitati pana la workshopuri. Se lucreaza intens pentru a oferi participantilor conditii din ce in ce mai bune in camping si activitati cat mai variate. Biletele pentru eveniment sunt disponibile in reteaua mzticket.ro si direct la intrare.

 

In ceea ce priveste programul artistic, in prima seara aveti parte de GetBegetAd Hoc si Domino. Vineri 2 august, Padina o sa rasune pe muzica de Dubioza Kolektiv, unul dintre cele mai in voga si explozive live-act-uri balcanice ale momentului. Numiti “cei mai zgomotosi dar si cei mai creativi critici ai societatii contemporane balcanice” Dubioza Kolektiv a cucerit deja Romania si muzica lor, recunoscuta ca o adevarata “voce” a Bosniei, a atras atentia unor canale media de renume precum BBC si Time Magazine. Tot vineri seara se vor afla pe scena si moldovenii de la Alternosfera. Sambata 3 august, aveti parte de mash-up-ul inedit al sunetelor produse de Al Jawala. Pe aceeasi scena si in aceeasi seara de sambata, o sa-i mai puteti vedea Urma si Suie Paparude. Iar duminica, organizatorii promit un show deosebit intr-o combinatie Al Jawala & Urma, in acelasi spatiu.

PadinaFest2

Cum ajungi la Padina?

Pe traseu de munte, cu bicicleta, cu telecabina sau împartind masina! Mai multe aici.

Cazare

Ca în fiecare an, camparea este gratuita. Va asteapta un platou curat, amenajat cu toalete ecologice, iluminare si multa voie buna. Detalii aici.

HartaPadina-1

Ce sa faci la Padina Fest

Gasesti aici o lista cu top 10 lucruri pe care e musai sa le faci la festival si aici top 10 atractii turistice în zona. Intre timp poate înveti si sa mergi pe bicicleta!

Nu uita ca te astepta cu o multime de activitati de alpinism (tiroliana, rapel, catarare etc), workshopuri, concurs de alergare montana si maraton MTB. În fiecare seara vino la scena pentru a nu rata concertele programate pentru editia 2013 Padina Fest.

PadinaFest pe Facebook, aici.