Indie Invasion: Ladydust (Control Club / Bucuresti)

Ladydust este avatarul pentru Marina Tsigonaki (Grecia), inspirat de mitul ‘Ladystardust’ si care reprezinta, asa cum se autodefineste ea: ‘The rock playlist of an i-pod, re-incarnated into some kind of..alien half human/half cat….’

Pana acum a aparut ca guest dj in nenumarate cluburi din Grecia sau de peste hotare – de ex. in Londra, Bucuresti- dar si pe scena marilor festivaluri grecesti. Pe http://www.myspace.com/ladystar23 , gasiti si un sample muzical. S-a ocupat si de productia muzicii pentru Daphne Valente’s show, unul dintre cei mai renumiti designeri de moda greci.

In fiecare vineri, in Grecia ea poate fi ascultata la radio, avand propria sa emisiune ‘Planet Ladydust’.
Ceea ce recunoastem in playlisturile ei este o ‘afinitate multinationala’ pentru scena actuala de rock n’roll independent & hard rock , dar si genuri muzicale de calitate mai putin abordate in prezent: 60’s, garage punk, shoegaze, etc. Ea invita de multe ori in aceste emisiuni artisti si figuri importante ale scenei rock n’roll locale sau internationale, pe care ii intervieveaza sau participa ea ca invitat la alte posturi de radio.

Sambata, Ladydust vine la Control in ipostaza de dj, desi publicul din Grecia s-a obisnuit sa o vada si pe catwalk ca model, ca fotomodel, in editoriale de moda, in reclame, filme , videoclipuri sau o cunoaste din campaniile publicitare internationale ale diferitelor marci de produse (cosmetice, tutun, etc).
http://www.ladydust.com/
http://www.flickr.com/photos/marinatsigonaki/5178343748/
http://www.flickr.com/photos/marinatsigonaki/5168563003/

Control Club: Indie Invasion

Seara este continuata de Leo, dj-ul rezident al party-urilor de sambeta din CONTROL. Ready for another Indie Invasion?

Happy Hours: 21.00- 00.00

Free entrance till 10.59 PM
10 lei after 11 PM

Control club – Str. Academiei, nr. 19,intrarea in pasajul Victoriei, dinspre facultatea de Arhitectura.