The Goblin Society continua!

Pentru ca ne mandrim cu voi.
Pentru ca am promis ca acest club este al visatorilor, al celor care stiu sa asculte muzica si al celor care tin la principiile lor. Pentru ca juram sa impartim cu voi si vara si iarna si frigul si caldura si romul si cola.
……Pentru ca weekend de weekend ne vom infrunta la aceeasi masa de foosball si pentru ca de fiecare 1 mai vom vedea rasaritul sprijiniti de miniramp.
Sambata e pentru voi. Pentru cei …din Shire din 2006. Pentru cei care au venit la deschiderea din 2008. Pentru cei care au dansat la Summer Jam. Pentru cei care dimineata cand se trezesc, intra pe pagina noastra de facebook inainte sa se duca la baie si pentru cei care au deja planurile facute pentru vara asta in Vama. Pentru cei care sunt weekend de weekend alaturi noi in club.
Sambata este si pentru cei noi. Care abia acum descopera familia Goblin. Care abia acum descopera cele doua baruri si magicienii din spatele lor.

Si pentru ca vrem sa va apropiem si mai mult de idealurile noastre, Goblin vrea sa mearga cu voi in excursie.
Vino in fiecare sambata in club si pentru fiecare bautura cumparata vei primi un cupon de participare intr’o tombola. Cu cat bei mai mult, cu atat mai multe sanse. Ca la Turu’ Lumii. Numai ca de data aceasta Goblin nu va trimite undeva, ci Goblin va ia cu el undeva.
Destinatia: Goblin Village – camp’ul oficial al Goblin Nightwatcher din cadrul Romanian Adventure Fest 2011 (http://www.adventurefest.ro/). Festivalul se va desfasura 27-29 mai.

http://www.facebook.com/event.php?eid=119773048096800