Doru Trascau la primul sau concert solo la Grolsch Anti-Mall

Doru Trascau la primul sau concert solo la Grolsch Anti-Mall

Pe data de 7 decembrie, în a doua zi de la deschiderea Anti-Mal-ului, Grolsch îi provoaca pe experimentalisti sa se bucure de un experiment muzical nou si de un sound surprinzator. Doru Trascau va sustine primul sau show solo din cariera sa de aproape 15 ani.

Doru Trascau

Doru, sinonimul sound-ului alternativ autohton înca de acum un deceniu si jumatate, a început prin a revolutiona peisajul muzical din România. Doru Trascau este solistul si liderul formatiei AB4. Se împlinesc 13 ani de la nasterea AB4, una dintre primele trupe de rock alternativ din România. În 2008, într-un moment de pauza al trupei AB4, Doru a pus bazele unui nou proiect muzical – The Mono Jacks, urmând ca dupa înca 5 ani sa se decida sa sustina si un show pe cont propriu.

Doru este exemplul perfect al experimentalistilor care îsi urmeaza pasiunea, îmbinând job-ul de zi cu zi, alaturi de viata de familie si muzica. Experimentalistii vor putea sa descopere universul muzical si creativ al lui  Doru, luând parte la aceasta premiera.

Pentru concertul de sâmbata, 7 decembrie, nu e absolut deloc o întâmplare ca am ales sa cânt pe o altfel de scena, cea a Anti-Mall-ului. La fel ca si acest proiect, noul meu performance este un awakening si debutul unei noi provocari” a declarat Doru Trascau.

În perioada 6-8 decembrie, Grolsch inaugureaza primul Anti-Mall din România, în locul fostului magazin Bucuresti de pe Calea Lipscani. Timp de trei zile, Grolsch i-a provocat pe cei mai creativi dintre experimentalisti sa încerce cum este sa traiasca doar din pasiunea lor, fie ca e vorba de DYI, fotografie, moda sau orice pasiune creativa.

Pe lânga concertul în premiera Grolsch Anti-Mall va gazdui în fiecare zi formatii românesti care vor sustine concerte: Les Elephants Bizarres, OCS, ROA, Electric Brother, Charlie Boy The Rabbit King, Gojira & Planet H, DJ Bully, alaturi de trupe experimentaliste.

Grolsch este brand-ul recunoscut pentru un ingredient unic – creativitatea. De la lansarea underground, pâna la reinterpretarea conventiilor cu Experience Hotel, Grolsch îi provoaca pe aceia dintre noi care urmaresc neconventionalul si îsi doresc sa faca lucrurile altfel. Cu piese de teatru în statii de autobuz sau interpretarea orasului prin optica unui creativ, Grolsch le ofera experimentalistilor motive de a da curs eului creativ.

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre Grolsch Anti-Mall vizitând www.grolsch.ro.

Pentru mai multe detalii si informatii despre Doru Trascau, accesati:

www.fb.com/AB4band | www.myspace.com/AB4band | www.youtube.com/AB4rock www.soundcloud.com/AB4 | www.fb.com/TheMonoJacks | www.twitter.com/MonoJacks  www.myspace.com/TheMonoJacks | www.youtube.com/TheMonoJacks   www.soundcloud.com/TheMonoJacks