Copii Creativi la Galeria Posibila din Bucuresti

Copii Creativi la Galeria Posibila din Bucuresti

Copii Creativi 2013 – Expozitie de grup a copiilor participanti la atelierele Copii Creativi, oct 2012-iunie 2013 (13–15 iunie 2013, Galeria Posibila – Vernisaj joi, 13 iunie 2013, ora 18:00)

Ca în fiecare iunie, si în acest an atelierele Copii Creativi se încheie cu expozitia lucrarilor de peste an ale copiilor participanti la ateliere.

Adresându-se copiilor între 3 si 13 ani, atelierele Copii Creativi au fost initiate în urma cu opt ani de catre Cristiana Draghici, psihopedagog si reprezinta un proiect educational permanent al Galeriei Posibile, partener principal al atelierelor înca de la începuturi.

 

 

Sub felurite forme, în multe culori si pe suporturi de lucru diverse, lucrul la atelierele Copii Creativi are ca miza dezvoltarea abilitatilor de exprimare a creativitatii copiilor.
Fie ca este vorba despre teme ce prezinta nume si curente artistice clasice sau despre proiectele ce se desfasoara la Galeria Posibila – ce sunt de fiecare data preluate si adaptate ca teme de lucru -, atelierele îsi propun sa-i determine pe copii sa observe cu o mai mare atentie ceea ce se întâmpla în jurul lor, sa le deschida apetitul pentru a avea initiative, pentru a lua atitudine. Si aceasta nu doar în legatura cu arta, ci într-un cadru mai larg, atelierele propunând experimentarea creativa ale unor medii cultural-sociale cu care copiii intra în contact.

Atelierele Copii Creativi http://copiicreativi.blogspot.ro se desfasoara la Galeria Posibila, str Popa Petre, nr 6, sector 2, www.posibila.ro.