byron lanseaza soundtrackul serialului HBO „Ramai cu mine”

byron lanseaza soundtrackul serialului HBO „Ramai cu mine”

Vineri, 21 februarie, trupa byron lanseaza noul album „Melancolic” ce cuprinde piesele de pe coloana sonora a serialului original HBO „Ramai cu mine”! Concertul de lansare va avea loc in clubul The Tube (str. Lipscani nr. 30-34, Bucuresti) si va incepe de la ora 22:00. In plus, byron ii vor avea ca invitati pe cei de la trupa londoneza Vienna In Love!

melancolicAlbumul byron – „Melancolic” cuprinde 17 piese noi pe care le-ati auzit in serialul HBO „Ramai cu mine”, cum ar fi Melancolic (piesa de generic), Masa pentru doiXX sau 1, 2, 3.

Inregistrarile pieselor au inceput in luna august 2013 si s-au desfasurat la Bucuresti in studioul Real Sound & Vision,avandu-l ca inginer de sunet pe Victor Panfilov. Din partea HBO, byron au colaborat cu producatorul muzical Adam Balazs, care a coordonat muzica de film si pentru productiile “The Butterfly Effect 3”, “California Dreaming” sau documentarul “Born and Bred”.

 

Vienna In Love sunt o trupa londoneza cu radacini atat in rock-ul clasic cat si in cel contemporan, fiind influentati de trupe precum U2, The Cure, Placebo sau The Killers. De cand s-au infiintat, in 2011, au sustinut turnee in Europa si SUA, deschizand de asemenea pentru Duran Duran in orase ca Barcelona, Lille, Madrid, Londra sau la festivalul Exit din Serbia. Albumul lor de debut, „A Modern British Icon”, a fost lansat in decembrie 2013, iar acum Vienna In Love vin sa il prezinte si publicului din Romania!


Vienna In Love (official site) – http://viennainlove.co.uk/

Haideti asadar pe 21 februarie in The Tube la concertul de lansare a noului album byron – coloana sonora a serialuluiHBO „Ramai cu mine”! Sunteti asteptati cu un spectacol pe cinste si multa muzica buna!

Lansare album byron – „Melancolic” (soundtrackul serialului HBO „Ramai cu mine”)
Vineri, 21 februarie 2014, ora 22:00
The Tube (str. Lipscani nr. 30-34, Bucuresti)
Invitati: Vienna In Love (Londra, UK)
Intrare: 35 lei

Biletele se gasesc pe MyTicket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.

byron :
Dan Byron – voce, chitara, flaut
6fingers – clape, chitara, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe

Webhttp://byronmusic.ro
Facebookhttp://fb.com/byronmusic
Youtubehttp://youtube.com/byronvideos