Toulouse Lautrec lanseaza “Dejun pe iarba”

Toulouse Lautrec lanseaza “Dejun pe iarba”

Dupa lansarea oficiala a noului album “Dejun pe iarba” in cadrul celei de-a 9-a editii a festivalului Street Delivery de la Timisoara, pentru Toulouse Lautrec a urmat participarea la festivaluri de amploare precum Untold – We Are Rocking the City, Shine Festival, GreenSounds sau Sound & Vision.

Odata cu venirea toamnei si intoarcerea in cluburi continua seria de concerte de lansare, incepand cu cea din Bucuresti (in Hard Rock Café pe 8 octombrie). Vor urma cele de la Targu-Mures (in J’ai Bistrot pe 23 octombrie), Cluj-Napoca (in Shelter pe 24 octombrie), Iasi (in The Trumpets pe 29 octombrie) si in fine la Galati (in Daily Pub pe 21 noiembrie).

Albumul contine 10 piese printre care si binecunoscutele hit-uri “Nu se termina asa” , “Aur”, “Tot ce ai tu” dar si cel mai recent single “Camera 203”.

Inregistrarile, mixajul si masteringul au fost in grija studioului Greenville Music in timp ce partea grafica a fost conceputa de catre Creative Laboratories.

Pentru concertul de la Hard Rock Café cei 4 muzicieni (Apartman – voce, chitara, Greenman – tobe, Emu – bass si Jimi – chitara) au reorchestrat o serie de piese alaturi de prieteni din “zona clasica”, respectiv Emanuel Vots la viola si Mihail Grigore la violoncel iar acestia nu vor fi singurii invitati speciali ai serii !

“Set-up rafinat, regie oarba,

Vin fin picurat: Dejun pe iarba!”

Toulouse Lautrec3Albumul este disponibil atat in format fizic (intr-o editie limitata, de colectie) cat si pe cele mai importante platforme digitale.

Biletele pentru concertul de lansare sunt disponibile in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Café inclusiv in seara evenimentului.