Theory of Mind lanseaza astazi "I Felt The Sun"

Theory of Mind lanseaza astazi “I Felt The Sun”

Astazi începand cu ora 21:00 in Control Club din Bucuresti, Theory of Mind lanseaza oficial noul lor EP ‚I Felt The Sun’ si video-clipul omonim. Trupa invitata este Bridges din Bucuresti iar cu incalzirea atmosferei se va ocupa Calin.

La un an de la debutul lor pe scena alternativa autohtona, Theory of Mind au pregatit un nou material discografic. Este vorba de EP-ul intitulat ‚I Felt The Sun’ ce va contine doua compozitii originale plus trei remix-uri la piesa ce da titlul materialului. Piesele originale semnate Vladimir Bosînceanu sunt: ‚I Felt The Sun’, ce se regaseste si pe albumul de debut, si melodia ‚Summer Waves’ – cea mai noua creatie a formatiei.

Pe parcursul primului an de existenta, Theory of Mind au fost remarcati si elogiati de catre presa de specialitate, de oameni importanti din industrie, precum Mihai Dinu (Radio Guerrilla/ Eclectic FM), Bogdan Serban (Radio Guerrilla), Adrian Despot (Vita De Vie) sau Kirk (Radio Trib) dar mai ales de public, reusind sa-si stranga un fan-base numeros, loial si entuziast.

Cantecul ce da titlul acestui material, I Felt The Sun, este o melodie pe care Vladimir o fredona înca de mic (dorind s-o materializeze într-un cantec matur dar nefiind în stare sa o duca la capat pentru mult timp). Piesa în sine este despre dragoste si dezamagirea complementara culminand cu un refren psihedelic care te readuce pe plaiurile copilariei; melodia putand fi descarcata gratis la urmatorul link: http://theoryofmind-ro.bandcamp.com/track/i-felt-the-sun

Cele trei remix-uri ce vor completa EP-ul sunt semnate de catre AM Love (Daniel Olteanu fost membru in trupele AB4 si L’Orchestre Del Roche), Jetée (nimeni altul decat Florentin Vasile de la Robin And The Backstabbers) si Platonic Scale (proiectul solo al lui Victor Mihailescu de la trupa Yoon). Deasemenea suntem încantati sa va prezentam si sa va oferim gratis unul dintre aceste remix-uri – cel semnat AM Love, care a reusit sa duca piesa originala într-o zona total diferita. Beaturi 80’-iste si o atmosfera disco fac din ‚I Felt The Sun (AM Love Remix)’ un adevarat concurent pentru „hit-ul verii”. Acest prim remix poate fi descarcat gratuit la link-ul: http://www.artistlink.com/home/products/413314

Inainte de începerea concertului Theory of Mind din aceasta seara, vom proiecta în avanpremiera video-clipul piesei ‚I Felt The Sun’. Conceptul poarta semnatura lui Vladimir Bosînceanu si Anda Puscas iar regia Anda Puscas si Cornelia Nicolaeasa, productia fiind asigurata de colectivul Eat Us Alive. Ce a iesit veti putea vedea în aceasta seara în Control Club din Bucuresti, începand cu ora 21:00.

Facebook event: http://po.st/L0FfbN

Facebook http://po.st/gL1jYP
Soundcloud http://po.st/jTrQYS
Twitter http://po.st/epM6Bb
Bandcamp http://po.st/OW8GaR