Robin and The Backstabbers luni dimineata.. devreme @ Control

Robin and The Backstabbers luni dimineata.. devreme @ Control

Robin and The BackstabbersLuni, 28 octombrie, inainte sa mergi la birou sau la facultate, treci pe la Control sa iti iei micul dejun alaturi de trupa Robin and the Backstabbers.

Te asteptam, dis-de-dimineata,cu o cafeluta, croissante si o portie de muzica buna.

Intrare: 10 lei (breakfast included)

Open doors: 7 am

Sala Berlin/ club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4

Robin and the Backstabbers este un grup de pop melodramatic din Bucuresti, înfiintat în 2010. Componenta actuala îi cuprinde pe Andrei Robin Proca (voce, chitara), Florentin Vasile (chitara), Vlad Fenesan (chitara bas), Vladimir Proca (tobe), Radu Moldovan (tobe) si Andrei Fântâna (saxofon, acordeon, chitara). Formatia s-a bucurat de un anume magnetism înca de la început, câstigând Premiul Publicului la editia din 2010 a competitiei Stufstock Newcomers.

A concertat în toate orasele importante din România (Bucuresti, Timisoara, Cluj, Galati, Iasi, Brasov, Constanta, Târgu Mures, etc.), bifând si o aparitie în Republica Moldova, în cadrul festivalului Acoperire Culturala, organizat de ICR Chisinau, si a cântat în deschiderea unor formatii precum Whitest Boy Alive (GER), Obits (US), British Sea Power (UK) si Reptile Youth (DEN).

Robin and the Backstabbers a lansat un singur album de studio, în noiembrie 2012, intitulat Bacovia Overdrive, vol. 1: Stalingrad, primul dintr-o trilogie care urmeaza sa mai cuprinda Arhanghel’sk si Vladivostok. În luna aprilie a acestui an, în cadrul premiilor ONAIR Music Awards, Robin and the Backstabbers au câstigat 2 premii: BEST ALTERNATIVE ROCK si ARTISTUL ANULUI 2012.

www.robinandthebackstabbers.com
www.youtube.com/user/RatBackstabbers

www.facebook.com/RobinandtheBackstabbers