Nou videoclip si nou album Grimus

Nou videoclip si nou album Grimus

Grimus a lasat marti seara, la Radio Guerrilla in cadrul emisiunii Guerrilla Logout cu Bogdan Serban, noua piesa”The Hell I’m In, cu tot cu videoclip. Acesta este al treilea single de pe noul album Grimus – Emergence – ce se va lansa pe 13 martie, in Club Colectiv.

Dupa “Priveste-ma” si “High, The Hell I’m In” este o piesa despre care clujenii spun ca ii reprezinta. “Suna a Grimus”, de aceea si-au dorit sa existe si un videoclip care sa il insoteasca.

“In clip, am incercat sa redam atmosfera apasatoare a unei situatii aparent fara iesire, pe care de cele mai multe ori o rezolva numai confruntarea cu tine insuti, de care cei mai multi dintre noi se feresc. A fost o experienta inedita, un experiment “do it yourself” si inca un reper in colaborarea noastra cu Sebastian Cimpean, devenita deja de traditie”, spune Vali Rauca de la Grimus.

Regizat de Sebastian Cimpean si avandu-l ca scenarist tot pe el, alaturi de Vali Rauca, videoclipul a fost filmat, la sfarsitul lunii noiembrie 2013, intr-un sat de langa Cluj.