5 albume într-un "Solo Together"

5 albume într-un “Solo Together”

byron a terminat 2016 relansând întreaga sa discografie într-un boxset de 10 + un disc cu piese necunoscute ale trupei. Şi la doar o lună jumătate de 2017, cei patru au trecut printr-o noua provocare. Cinci albume proaspete într-un proiect comun numit “Solo Together”. Dan Byron, Sergiu „6” Mitrofan, Laszlo Demeter, Dan Georgescu, alături de inginerul lor de sunet live Vladimir Ivanov / Pinholes, au compus și înregistrat câte un album propriu fiecare. Cele cinci albume urmează a fi prezentate într-un turneu byron – Solo Together ce urmează să înceapă pe 17 februarie la Iași. Turneul byron este parte din proiectul mai larg Overground Elements, Solo Together fiind conceptul adus de byron în turneul național din care vor mai face parte trupele Travka, The Mono Jacks și Robin and the Backstabbers. Aici, cu gândul şi la protestele din ultima perioada, @Dan Brown a pus pe albumul său solo piesa “Ţara asta”.

Albumul înregistrat de Dan Byron se numește „Privește cerul” și cuprinde piese în limba română compuse și înregistrate într-un registru diferit de cel al compozițiilor lui Dan pentru trupa byron.

Sergiu Mitrofan, sub pseudonimul „6”, a înregistrat albumul „6:9” cu nouă piese extrem de diverse ca stil și ca abordare. Fiecare piesă poartă numele unei culori, textele fiind înțesate de înțelesuri ascunse.

6- Roșu

http://sase.bandcamp.com

Laszlo Demeter continuă proiectul său solo absurdcus cu un al treilea album, intitulat „T”. Este soundtrack-ul unui film imaginar, instrumental în cea mai mare parte, cu influențe rock și electronice și o poveste criptică sub straturile de sunet.

Albumul lansat de Dan Georgescu, sub numele de proiect almadeer, este de asemenea foarte divers ca abordare, pendulând între indie/pop și influențe electronice. Pe una dintre piese este invitat Robin Proca.

almadeer-Partage a trois

http://almadeer.bandcamp.com

Albumul lui Vladimir Ivanov se va intitula „Lumină pe întuneric” și va merge într-o direcție melodică și personală.

Vladimir- Sfaturi, păreri