Viţa de Vie anunţă apariţia unui nou album în toamna lui 2016

Viţa de Vie anunţă apariţia unui nou album în toamna lui 2016

După aniversarea de 20 de ani, din 20 februarie, Viţa de Vie intenţionează sa menţină starea de sărbătoare a fanilor săi, anunţând data de 29 octombrie ca fiind ziua apariţiei unui nou album VdV, lansare ce va avea loc într-un nou concert la Arenele Romane. Primele 500 de bilete pot fi achiziționate cu 50 lei, următoarele 500, cu 60 de lei, iar ultimele 500, cu 70 de lei.

Detaliile sunt de găsit la Iabilet (https://goo.gl/h5x43c), Eventbook (https://goo.gl/iu0eRK) și pe Ambilet (http://goo.gl/KkrEzK). Un eveniment produs de Dark Side Entertainment.

„Noul album #VdV e este rezultatul a tot ce am acumulat în ultimii ani. Este un amalgam de emoție și energie, decantat prin filtrul celor 20 de ani petrecuți pe metereze”Adrian Despot

Două dintre piesele de pe viitorul album sunt lansate deja: “Inimi surde” (https://youtu.be/tVWpq3icv0I) și “Luna și noi” (https://youtu.be/3MptxGVhWvY), urmând ca în fiecare lună, de acum încolo, fanii Viţa de Vie să poată asculta câte un single nou de pe viitorul album.

„De ce facem asta? Pentru că fanii noștri chiar merită! Pentru că fanii noștri sunt cei care ne-au susținut în toți acești 20 de ani și vrem să simtă și ei, ca și noi, că acest an este unul de sărbătoare. Drept pentru care toți cei care s-au înscris și se vor înscrie la newsletterul vdv.umusic.ro vor primi, în continuare – în exclusivitate – toate piesele noastre single, una câte una, pe data de 20 a fiecărei luni”#AdrianDespot

Apariţia viitorului album şi concertul de lansare au fost anunţate printr-un eveniment programat pe pagina de socializare Facebook, aici.