Robin and the Backstabbers şi Mick Harvey în concert la Bucureşti şi Cluj

Robin and the Backstabbers şi Mick Harvey în concert la Bucureşti şi Cluj

Mick Harvey Evenimentele Liveland Showcase îi vor aduce în faţa publicului pe muzicianul australian Mick Harvey (în premieră în Romania) şi pe cei de la Robin and the Backstabbers! Concertele vor avea loc pe 17 aprilie la Bucuresti în clubul The Silver Church şi pe 18 aprilie la Cluj-Napoca în Flying Circus Pub.

Mick Harvey este un compozitor şi multi-instrumentist cunoscut în urma colaborării sale de lungă durată (mai bine de 36 de ani) cu Nick Cave în trupele The Boy Next Door, The Birthday Party şi Nick Cave and the Bad Seeds, fiind responsabil pentru mare parte dintre aranjamentele muzicale ale pieselor acestora. În 2000 şi 2011 a colaborat cu PJ Harvey ca producator şi muzician pe albumele „Stories From the City, Stories From the Sea” respectiv „Let England Shake”, fiecare aducând artistei britanice cate un Mercury Prize.

Mick Harvey – Hank Williams Said It Best

De asemenea, Mick Harvey este recunoscut de pe urma carierei sale solo ce cuprinde şase albume de studio şi un disc live. Cel mai recent album al său, „FOUR (Acts of Love)”, lansat în 2013, are un ton „sumbru şi fragil”, mirosind „când a folk intoxicant, când a cântec de leagan pentru iubiri pregătite a adormi pentru totdeauna” (Paul Breazu, Dilema Veche). O prezenţă influentă a muzicii contemporane, Mick Harvey este un artist complet care nu poate fi ratat!

Mick Harvey – Glorious

Robin and the Backstabbers este o trupă rock formata în 2010 la iniţiativa lui Andrei Robin Proca. Inspiraţi de Paul Simon, taxidermie şi Parcul National Muntii Calimani, membrii formaţiei descriu muzica pe care o fac ca “pop melodramatic”. După 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla, un prim album de succes şi premiul „Artistul anului” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa lucrează în prezent la un nou disc de studio, a doua parte a trilogiei intitulate Bacovia Overdrive.

Robin and the Backstabbers – SPNZRTR

Pentru evenimentul Liveland Showcase: Mick Harvey şi Robin and the Backstabbers de la Bucureşti, biletele se vor găsi la intrare la preţul de 30 de lei.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/579788318736186

Pentru evenimentul Liveland Showcase: Mick Harvey şi Robin and the Backstabbers de la Cluj-Napoca, biletele în avans costă 30 de lei şi se găsesc la bar în Flying Circus Pub, la Atelier Cafe şi la Flowers Tea House.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/488940844549772

www.liveland.ro
www.mickharvey.com
www.robinandthebackstabbers.com