Atelier intensiv interdisciplinar - "Corp în spaţiu"

Atelier intensiv interdisciplinar – “Corp în spaţiu”

Atelierul Volum “Corp în spaţiu programat să se desfăsoare in perioada 19 – 22 septembrie, abordează relaţia spaţiu – corp într-o formă interdisciplinară, sub forma unui laborator intensiv de patru zile.

Sunt 4 module – susţinute de Valentina de Piante Niculae şi Andreea Novac (dans contemporan), Mina Sava (arhitectura), Simona Deaconescu şi Alina Uşurelu (explorare video), Crista Darie (psihologie) – în care vom încerca să descoperim şi relaxat şi performativ, şi teoretic și practic, dar mai ales creativ, modalităţi de a reactiva, reinterpreta şi repoziționa interiorul (somatic, afectiv, mental) cu exteriorul (construit, architectural, utilitar), folosind limbajul vizual ca mijloc şi mediu integrativ.

Participarea la atelierul este gratuită şi deschisă unui număr de maxim 20 de participanţi,cu vârsta între 20 – 35 de ani, care îşi asumă prezenţa pe întreaga perioada a atelierului.

Nu este necesară o experienţă anterioară în cele patru domenii, dar ne interesează curiozităţile, gândurile, motivaţiile şi dorinţele voastre legate de tematica atelierului. Însoţiţi-le de o scurtă biografie ca să ne cunoaştem mai bine.

Detalii pe upstairs-experiment.com